Yli vuoden kestänyt salailu päättyi – tässä on Miikka Kempin uusi osoite

Miikka Kempin rinnalla pelaavat syksyllä muun muassa Mathias ”MSL” Lauridsen ja Tomáš ”⁠oskar⁠” Sťastný.

Miikka Kemppi täyttää 28 vuotta elokuun lopussa.

2.8. 9:15

Suomalaisen Counter-Strike-pelaajan Miikka ”suNny” Kempin ura jatkuu upouuden sveitsiläisen Titans-organisaation palkkalistoilla.

Kempin lisäksi Titansia edustavat CS-kentillä tshekkiläinen Tomáš ”⁠oskar⁠” Sťastný, tanskalaiset Magnus ”⁠Nodios⁠” Olsen ja Mathias ”⁠MSL⁠” Lauridsen sekä virolainen Anton ”⁠supra⁠” Tšernobai. Joukkuetta valmentaa ukrainalainen Sergey ”lmbt⁠” Bezhanov.

Titans aloittaa keskiviikkona harjoitusleirin Sveitsissä. Joukkueen tavoite syksyllä on nousta karsintojen kautta huipputurnauksiin ja -liigoihin.

27-vuotiaan Kempin ura on ollut erikoisessa tilanteessa viimeiset 1,5 vuotta. Hän perusti keväällä 2021 Gorillaz-projektin yhdessä ruotsalaisen Robin ”flusha” Rönnquistin ja suomalaisen Jere ”sergej” Salon kanssa.

Projekti sai taakseen salassa pysytelleen organisaation, joka osti Salon ja Rönnquistin sopimukset ulos näiden aiemmilta joukkueilta. Joukkueen kokoonpano vaihtui lukuisia kertoja vuoden aikana eikä merkittäviä tuloksia jäänyt cv:seen.

Onnettomista tuloksista huolimatta perustajakolmikolle maksettiin läpi vuoden jäätävää liksaa.

Lue lisää: CS-tähti Jere Salo, 20, kiskoi viime vuonna jäätävää liksaa, vaikka joukkue oli umpi­surkea

Kemppi on ollut vuodenvaihteesta lähtien ainoa jäljellä oleva pelaaja Gorillazista. Nykyinen kokoonpano on pelannut jo huhtikuusta asti, mutta vasta nyt hommat saatiin siihen pisteeseen, että organisaatio pystyttiin esittelemään.

Titansista ei ole toistaiseksi paljoa tiedossa, mutta se on sveitsiläinen ja mukana on ainakin CR4ZY-organisaation entinen esports-pomo Alen ”MessiahONE” Šola.

Sveitsiläisorganisaatiolla ei ole kumppanisopimuksia ESL:n tai Blastin kanssa, joten Kemppi ja kumppanit joutuvat aloittamaan tiensä kohti CS:n kärkitasoa täysin puhtaalta pöydältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?