Twitch-tähti latasi nettiin kuva­­parin, joka jakoi fanien mieli­piteet – ”Tämä kaveri on miljo­nääri”

Miljoonien seuraamaa Asmongold on yksi Twitchin supernimistä, mutta siivoaminen ei ole koskaan ollut hänen vahvuuksiaan.

”Asmongoldia” fanittaa Twitchissä yli 3,3 miljoonaa käyttäjää.

3.8. 10:15

Twitchin suosituimpiin striimaajiin lukeutuva Zack eli Asmongold on yllättänyt faninsa toden teolla.

– Siivosin huoneeni ensimmäistä kertaa vuosiin, Zack twiittasi lisäten ennen/jälkeen kuvat.

Striimaajan ilmoitus oli melkoinen yllätys, koska hänen studionaan toimiva ullakkohuone on totuttu näkemään täynnä limutölkkejä ja noutoruokalaatikoita. Törkyisestä "luolasta” on tullut monien silmissä jopa osa Zackin identiteettiä.

Twitch-tähden twiitti on saanut tuhansia vastauksia, joissa monissa on tsempattua mielenterveysongelmien kanssa pidemmän aikaa paininutta striimaajaa.

– En seuraa tai katso häntä, mutta hitto, tämä teki minut iloiseksi! Pitäkää huolta itsestänne. Joskus huoneen siivoaminen on ensimmäinen iso askel, iloitsi eräs kommentoija.

– Tila näyttää hyvältä! Hyvää työtä ja olen niin iloinen puolestasi. Tiedän että joskus on vaikeaa. Sinä pystyt tähän, iloitsi suosittu Vtubettaja- ja striimaaja Ironmouse.

– Tämä kaveri on miljonääri. Rakastan tätä, kommentoi eräs fani.

Fanit eivät laittaneet kuitenkaan pelkästään positiivista viestiä. Moni ei salannut kuvotustaan striimaajan ”tukikohdasta”.

– Monimiljonääri, mutta ei maksa satasta palkatakseen siivoajan, joka tekisi huoneesta oikeasti puhtaan.

– Voin haistaa tämän kuvan 😬

– Tyypit, silmäni eivät ole niin tarkat kuin ennen, mutta voiko joku kertoa kumpi näistä kuvista on otettu ennen?

Lue lisää: Pelimiljonääri asuu kuolleen äitinsä ullakolla ja elää pika­ruualla – Zack, 31, on Twitchin oudoimpia super­tähtiä

Pian siivouskuvan jälkeen Zack latasi YouTube-kanavalleen videon, jolla hän kertoo viimeaikaisia kuulumisiaan. Useat vastoinkäymiset viime aikoina saivat hänet tajuamaan, että hän oli menettänyt elämänhallintansa jopa hänen standardeillaan.

– Tiskialtaani oli tukossa ja se oli täynnä mustaa vettä. Kaikkialla huoneessani oli roskia, enkä voinut tehdä mitään, koska kaikkialla oli roskia. Autoni, jolla olen ajanut 15 vuotta, tiedätte sen? Noin 12 vuoden ajan, jos poliisi pysäytti minut, sain sakot tai minut pidätettiin, striimaaja kertoo videolla.

– Koin jotain, mitä voisi varmaan v***u kutsua keski-iän kriisiksi. Olin niin stressaantunut ja järkyttynyt, että tajusin, että minun täytyy alkaa taas hallita elämääni.

Zack ei ole striimannut Twitchissä pääkanavalleen nyt pariin viikkoon. Videolla hän sanoo palaavansa striimaamisen pariin taas kunnolla, kunhan elämä on saatu ensiksi taas raiteille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?