CS-pelaaja teki erikoisen vaihto­kaupan skineillään – esittelee tube­videolla näyttävää BMW:tä

Entinen CS-kilpapelaaja esittelee skineillä hankittua bemariaan YouTubessa.

Venäläinen Vjatsheslav ”Buster” Leontiev (silmälasien kanssa pikkukuvassa) on suosittu sisällöntuottaja.

1.8. 10:17

Suosittu venäläinen Twitch-striimaaja ja tubettaja Vjatsheslav ”Buster” Leontiev on hankkinut itselleen näyttävän BMW:n hieman erikoisessa vaihtokaupassa, josta uutisoivat muun muassa Cybersport.ru ja Dexerto.

25-vuotias striimaaja hommasi BMW M5 E60:n antamalla vaihdossa toiselle pelaajalle kalliita Counter-Strike: Global Offensive -skinejään eli virtuaaliesineitä noin 53 000 euron edestä.

Skinit ovat CS-aseiden maalipintoja, jotka eivät anna minkäänlaista etua pelaamiseen. Ne ovat yksinkertaisesti kosmeettinen muutos peliin. Tästä huolimatta niiden hinnat kohoavat jopa satoihintuhansiin.

Lue lisää: Videopelin aseesta maksettiin 123 000 euroa – myyjä kertoo, miksi joku maksoi siitä niin paljon

Venäläinen käy alkuvuodesta tehtyä vaihtokauppaa läpi YouTube-videolla, jonka hän on ladannut 2,7 miljoonan tilaajan kanavalleen nyt vasta. Videota on katsottu miljoona kertaa.

Videolla Leontiev näyttää antaneensa vaihdossa autosta muun muassa AWP Faden, AWP Dragon Loren, Karambit Marble Faden sekä yhdeksän muuta skiniä. Vaihdossa hän sai noin 31 000 euron arvoisen bemarin.

Skinit saanut pelaaja ei tehnyt hinta-erosta huolimatta elämänsä kauppoja. Cybersport.run mukaan kaupanteossa otettiin huomioon skinien arvon väheneminen, kun ne myydään johonkin palveluun oikeaa rahaa vastaan.

Lue lisää: CS-tähden skinistä maksettiin 20-kertainen hinta

Entisellä CS-kilpailijalla Leontievillä on Twitchissä 3,1 miljoonaa seuraaja ja YouTubessa 2,7 miljoonaa. Hän antaa seuraajiensa päättää mitä autolle tehdään. Vaihtoehtoja ovat muun muassa auton arpominen tai tuunaaminen jollain tavalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?