Hämmästyttävää simu­laattori­peliä jaetaan ilmaiseksi – ”Uskomattoman tylsä”

Lawn Mowing Simulator on hetken aikaa tarjolla täysin veloituksetta.

Lawn Mowing Simulatorissa ajetaan nurtsia Britanniassa.

1.8. 13:46

Epic Games Stores jakaa pelikaupassaan ilmaiseksi kenties maailman tylsintä simulaattoripeliä, Lawn Mowing Simulatoria.

Pelissä ajetaan ruohikkoa brittiläisellä maaseudulla. Käytettävissä on laaja kattaus ”aidon maailman ruohonleikkureita arvostetuilta valmistajilta (Toro, SCAG ja STIGA)”, sanotaan esittelysivulla.

Ruohoa voi leikata monipuolisesti, sillä esimerkiksi moottorin kuormaa ja terän korkeutta saa säädettyä oman mielen mukaan. Pelissä voi myös pistää pystyyn oman ruohonleikkuubisneksen, jolloin pitää ruohonleikkaamisen ohella huolehtia konttorista, työntekijöistä ja löytää asiakkaita.

Ruohonleikkaussimulaattoripeli ei ole mikään eeppinen mestariteos, mutta ei myöskään mikään roskakoriin kuuluva. Steamissä pelin saama tuomio pelaajilta on erittäin myönteinen. Metacritic-sivustolla kriitikoiden arvosana on 70/100.

– Enää minun ei tarvitse odottaa, että oikea nurmikko kasvaa jotta voin leikata sen uudestaan. Nyt voin myös leikata nurmikkoni alasti juoden, ilman että joudun ”naapurien” tuomitsemaksi tai ”poliisin” etälamauttimen kohteeksi, kirjoittaa eräs Steamissä.

– Aluksi hauska, mutta käy nopeasti puuduttavaksi.

– Uskomattoman tylsä.

– Tylsä aivan uudella tavalla...

Normaalisti parikymppiä maksava vuoden 2021 peli on lunastettavissa ilmaiseksi tietokoneelle 4. elokuuta kello 18 asti Epicin pelikaupasta. Lunastaminen edellyttää Epic-tilin luomista ja pelin lataavan ohjelman asentamista, mutta näistä molemmat ovat ilmaisia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?