Huippusuosittu tubettaja sytytti ilo­tulitteen huoneessaan – striimasi kaiken nettiin: ”Ei ei ei”

”IShowSpeed”-niminen tubettaja pelästytti itsensä lisäksi äitinsä, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Darren Watkins Jr eli ”IShowSpeed” on yksi nopeiten kasvavista tubettajista. Itsenäisyyspäivä päättyi kuitenkin ikävästi savun keskelle.

5.7. 14:39

Pelitubettaja Darren ”IShowSpeed” Watkins Jr juhli maanantaina USA:n itsenäisyyspäivää muiden amerikkalaisten ostamalla läjän raketteja.

Enemmistöstä poiketen hän päätti ampua yhden niistä kotinsa sisällä. Lisäksi tubettaja vielä striimasi koko tilanteen suorana nettiin. Huonostihan siinä kävi.

Watkins, joka on iältään 17–19 väliltä, päätti kokeilla omassa huoneessaan Pikachu-rakettia, joka syöksi tulisuihkua pariin eri suuntaan. Watskins tajusi nopeasti päätöksen olleen huono, sillä pian alkoi jäätävä huutaminen.

– Lopeta! Lopeta! Äiti! Sammu jo! Voi luoja, äiti. Ei ei ei , tubettaja voivotteli tilannetta kovaäänisesti.

– Mitä v***a sinä teet! Voi luoja! Laita striimi poikki, Watkinsin äiti huusi takaisin.

Huone täyttyi savusta ja palohälytin alkoi soida. Viisi minuuttia myöhemmin palomiehet astuivat kuvaan – vaara oli ohi. Lähellä oli ettei Pikachun vieressä ollut iso laatikollinen ilotulitteita syttynyt tuleen Watkinsin tempun takia. Silloin vahingot olisivat voineet olla huomattavat.

Tilanne on katsottavissa alta olevalta videolta 46 minuutin kohdalta:

Suoraa lähetystä seurasi h-hetkellä yli 140 000 katsojaa. Hän ei ole kertonut tai näyttänyt millaiseen kuntoon huone päätyi ilotulitesotkun takia.

Watkins on tällä hetkellä yksi nopeimmin suosiotaan kasvattavista tubettajista. Viime kesänä hän ylitti miljoonan tilaajan rajan, mutta nyt kanavalla on tilaajia jo uskomattomat 9,1 miljoonaa.

Pelkästään tämän vuoden puolella hän on saanut yli viisi miljoonaa uutta tilaajaa. Pelaajan videoita on katsottu yhteensä yli 600 miljoonaa kertaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?