ENCE 16 parhaan joukkoon CS-majorissa – tosipelit alkavat lauantaina

ENCE aloittaa lauantaina ottelut toisessa lohkovaiheessa.

HLTV.orgin maailmanlistalla ENCE on tällä hetkellä kolmannella sijalla.

12.5. 12:15

Suomalaisen ENCE-organisaation Counter-Strike-joukkue on edennyt jatkoon PGL Major Antwerp -arvoturnauksen ensimmäisestä lohkovaiheesta.

ENCE varmisti jatkopaikan 3–1-kokonaistuloksella. Voitot tulivat 9z:stä, Outsidersista ja Bad News Eaglesta. Toisen ja kolmannen voiton väliin mahtui tappio Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtamaa G2 Esportsia vastaan.

Edellisessä major-arvoturnauksessa ENCEn taival päättyi toiseen lohkovaiheen suoraan kolmella tappiolla. Nyt lähtökohdat ovat kuitenkin huomattavasti paremmat, sillä ENCE on kevään aikana noussut HLTV.orgin maailmanlistan kolmannelle sijalle.

Eetu ”sAw” Saha on ENCEn CS-joukkueen valmentaja.

ENCEn lisäksi ensimmäisestä lohkovaiheesta jatkopaikan ovat jo lunastaneet G2 Esports, Team Vitality, Team Spirit ja Outsiders. Viimeiset kolme joukkuetta selviävät tänään torstaina.

Päivät ottelut ovat Astralis-Liquid (kello 13.00), BNE-MIBR (16.45) ja forZe-Imperial (20.30). Yle E-urheilu näyttää ottelut suorana ja suomeksi Twitchissä sekä Yle Areenassa.

Lauantaina alkava toinen lohkovaihe pelataan 14.–17.5. Vastustajia odottavat suoran paikan karsinnoista napanneet FaZe Clan, Na’Vi, Heroic, Copenhagen Flames, FURIA Esports, BIG, Ninjas in Pyjamas ja Cloud9.

Toisessa lohkovaiheessa jatkopaikkaan vaaditaan kolme voittoa, ja pelit päättyvät kolmeen tappioon. Belgiassa pelattava miljoonan dollarin arvoturnaus huipentuu kahdeksan joukkueen pudotuspeleihin 19.–22.5.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?