Älä jätä väliin: 5 tähden lauta­peli nyt ilmaiseksi tieto­koneelle

Terraforming Marsin saa pitää ilmaiseksi omanaan, kunhan pelin ottaa talteen ennen torstai-iltaa.

Terraforming Marsissa pelaajan tehtävä on tehdä Marsista asuttava.

10.5. 14:38

Epic Games Store jakaa vielä parin päivän ajan suositun lautapelin Terraforming Marsin videopeliversiota ilmaiseksi pc:lle.

Pelin idea on rakentaa Marsista asuttava planeetta, johon maan asukkaat voivat muuttaa. Pelaaja lähtee muovaamaan Marsia valitsemansa suuryrityksen kanssa. Tehtävää hankaloittavat kilpailevat yritykset, jotka saattavat jopa sabotoida kilpailua.

Kyseessä on vuoropohjainen scifi-strategiapeli, jota voi pelata yksin, kaverin kanssa tai jopa viiden pelaajan moninpelinä. Sääntöjen osalta peli tarjoaa useampaa variaatiota, joten pelikokemuksesta saa muovattua helposti itselleen mieluisan.

Peli aloitetaan valitsemalla yritys, joilla kaikilla on erilaiset vahvuudet.

Pelin normaalihinta on 20 euroa, mutta sen voi lunastaa pelikaupasta ilmaiseksi torstaihin 12.5. kello 18 mennessä. Lunastamiseen tarvitsee ilmaisen Epic-tilin ja pelaamiseen Epicin oman pelisovelluksen. Pelin luvataan toimivan vain Windowsilla.

Terraforming Mars on yksi 2000-luvun menestyneimmistä lautapeleistä. Suomen leluyhdistys valitsi sen vuoden strategiapeliksi vuonna 2019. Lautapelioppaan sivuilla Terraforming Mars on äänestetty viime vuosien parhaaksi peliksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?