Twitch-tähti myönsi väitteet todeksi: Ei pelannut naisten kanssa vaimonsa takia

Jason Ruchelski on kuukausi erikoisen kohun alkamisen jälkeen kertonut todellisen syyn toiminnalleen.

Jason ”jasonR” Ruchelski pelasi Valorantia hetken aikaa FaZe Clanissa, mutta on jo vuosia keskittynyt striimaamiseen.

29.3.2022 10:10

Tunnettu Twitch-striimaaja Jason ”jasonR” Ruchelski on myöntänyt striimissään vältelleensä tarkoituksella naisten kanssa pelaamista. Asiasta syntyi melkoinen kalabaliikki helmikuun lopulla.

Ruchelski myönsi asian jutellessaan entisen Counter-Strike-huippunimen Tarik ”tarik” Celikin kanssa striimissään. Ruchelski kutsui Celikiä huonoksi ystäväksi, koska tämä ei ollut puolustanut tätä.

– Kuullaanpa se suoraan sinulta. Miksi välttelet naisten kanssa pelaamista, Celik kysyi Ruchelskilta.

– Kunnioitan suhdettani vaimoni kanssa niin paljon, etten anna ihmisten alkaa sekoilla jotain, jos pelaisin naisen kanssa, Ruchelski selitti.

– Ok, sanon vain ymmärrän ja arvostan sitä, koska se on täysin yksityisasia, mutta pidän sitä outona. En ole samaa mieltä siitä. Miten minun pitäisi puolustaa sinua tässä, Celik hämmästeli.

Ruchelskin käytös nousi esille kuukausi sitten, kun useat nimekkäät Valorant-naispelaajat toivat asian esille. Ruchelski kiisti tuolloin välttelevänsä naisten kanssa pelaamista tarkoituksella. Hän selitti tietokoneensa tai pelinsä kaatuneen usein sattumalta niissä tilanteissa.

Huhujen mukaan asia liittyi kanadalaisstriimaajan vaimoon, mutta Ruchelski sivuutti väitteet. Hän myös muistutti, ettei ole tehnyt mitään väärää, vaikka jättäisi pelit väliin, mikäli pelaamassa olisikin sattumalta nainen.

– Ihmiset ovat sanoneet ”mene vain pelaamaan tyttöjen kanssa, tee kaikki paremmin”, mutta en ole tehnyt mitään väärää. Pidän huolen omista asioistani ja teen asiat kuten haluan, Ruchelski sanoi vielä helmikuun lopulla.

Lue lisää: Twitch-tähti joutui myrskyn keskelle: ”Miten epä­kunnioitan naisia, jos en puhu heille?”

Kuukauden venkoilun jälkeen Ruchelski kommentoi yllättäen Twitterissä kohua ja nykytilannetta. Ruchelski kirjoittaa olleensa aikoinaan huono kumppani, joten hän on parhaansa mukaan yrittänyt pitää vaimon kaukana kaikesta draamasta.

– Yritin välttää mahdollisesti myrkyllisiä tilanteita, koska en halunnut vaimoni joutuvan draaman keskelle. En enää välttele näitä tilanteita netissä ja olen pahoillani, että toimintani tulkittiin väärin, Ruchelski kirjoitti.

Hän myös huomautti netissä liikkuvan runsaasti erilaisia valheita sekä hänestä itsestään että hänen vaimostaan, joka ei varsinkaan ansaitse saamaansa negatiivista huomiota. Ruchelski toivookin hieman ymmärrystä kommentoijilta.

Ruchelskilla on Twithissä 887 000 seuraajaa, YouTubessa 200 000 ja Twitterissä 75 000. Hän on entinen CS- ja Valorant-kilpapelaaja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?