Aleksi ”allu” Jallin uusi joukkue haastaa Suomen parhaat – vain voittaja pääsee jatkoon

Aleksi ”allu” Jallin tähdittämä Team Temp haastaa Suomen ykkösjoukkueet 11.–13. maaliskuuta.

Aleksi ”allu” Jalli pelasi vielä viime keväänä ENCEssä. Nyt hän on uuden, organisaatiota etsivän Temp-joukkueen tunnetuin pelaaja.

28.2.2022 20:30

Suomalaisen Counter-Strike-tähden Aleksi ”allu” Jallin uusi joukkue on kutsuttu Pelaajatcom Series Spring Finals -karsintaturnaukseen.

Temp-nimisessä joukkueessa pelaavat Jallin lisäksi Tuomas ”SADDYX” Louhimaa, Lasse ”ZOREE” Uronen, Tony ”arvid” Niemelä ja Olli ”oopee” Piispanen. Joukkueen valmentaja on Slaava ”Twista” Räsänen ja apuvalmentaja Mikko ”xartE” Välimaa.

Kahdeksan suomalaisjoukkueen välinen karsintaturnaus pelataan 11.–13.3. Tempin lisäksi kutsun saivat HAVU Gaming, KOVA Esports ja Conquer Gaming. Avoimista karsinnoista paikkansa lunastivat Enhanced, Exen Esports, AHJO Esports ja OmaPeli.

Suomalaisjoukkueiden välisen karsinnan voittaja pääsee Pelaajatcom Nordic Masters Spring -karsintaan. Siinä kahdeksan pohjoismaalaista joukkuetta pelaa jatkopaikasta BLAST Premier: Spring Showdown -turnaukseen.

Showdownista taas kaksi parasta pääsee BLAST Premier -finaaliin, joka pelataan kesällä. 425 000 dollarin finaaliin ovat edenneet jo eliittijoukkueet Team Vitality, OG, FaZe Clan, G2 Esports, Na’Vi ja BIG.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?