Video: CS-pelaajan ”poraus” häkellyttää – ”Tuo oli niin sairasta”

Tunnettu puolalaispelaaja Janusz ”Snax” Pogorzelsk muistutti CS-taidoistaan.

Janusz ”Snax” Pogorzelski, 28, on vuoden 2014 major-voittaja.

3.2. 20:30

Puolalainen Counter-Strike-tähtinimi Janusz ”Snax” Pogorzelski täräytti suorassa Twitch-lähetyksessään melkoisen suorituksen pelatessaan Nuke-karttaa.

Pogorzelski teki ässän eli tappoi ottelun neljännellä kierroksella kaikki viisi vastustajaa, mikä ei ole sinänsä ainutlaatuinen temppu. Puolalaispelaajan suorituksesta teki erikoisen se, että hän porasi eli pudotti kaksi vastustajista ampumalla seinän läpi. Ja vieläpä hyvin erikoisista kohtaa karttaa.

Vuoden 2015 major-voittajan tapot seinien läpi myrkyllä ja putken läpi ovat hyvin harvinaisia. Moni ei ole edes tiennyt niiden olevan mahdollisia, selviää videota koskevasta Reddit-ketjusta.

– Mitä vittua! En ole koskaan nähnyt noita porauksia. Hullua.

– Hyvä luoja, tuo oli niin sairasta. Snax pelaa täällä 1.6:sta, kirjoitti yksi kommentoija viitaten pelisarjan 1.6-osaan, jossa tapot seinien läpi olivat arkipäivää.

– Jep, minusta ei ole tuohon.

29 vuotta kesällä täyttävä Pogorzelski muistetaan Virtus.pro-joukkueesta, jossa hän pelasi 2014–18 ja vuoden 2019. Hän voitti joukkueen kanssa muun maussa EMS One Katowice 2014 -major-arvoturnauksen ja ylsi ELEAGUE Major Atlanta 2017:ssä hopealle.

Vuosina 2014–16 HLTV.orgin parhaat pelaajat -listalle sijoille 4, 4, ja 5 sijoittunut Pogorzelski pelaa nykyisin puolalaisessa MONKEsportsissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?