Kuollut pelaaja sai muisto­merkin peliin

Michael Stockley menehtyi auto-onnettomuudessa 24-vuotiaana. Peliyhtiö muisti entistä ammattilaista uuden päivityksen yhteydessä.

Michael ”KiXSTAr” Stockley pelasi Rainbow Six: Siege -peliä ammattilaisena kunnes siirtyi selostajaksi.

28.1. 20:15

Ubisoft on lisännyt Rainbow Six: Siege -peliin kunnianosoituksen lokakuussa menehtyneen Michael ”KiXSTAr” Stockleyn muistoksi. Hänen nimimerkkinsä on lisätty Presidential Plane -karttaan.

Selostajan ja entisen ammattilaisen nimimerkki on ikuistettu kohtaan, jossa hän voitti vuosia sitten yksi vastaan viisi -tilanteen. Stockley voitti vaikean tilanteen hämmästyttävästi vain kahdeksassa sekunnissa.

Stockleyn uskomaton 1vs5-suoritus:

Yhdysvaltalainen Stockley kuoli auto-onnettomuudessa 24-vuotiaana. Siegessä pelaajana aloittanut Stockley siirtyi ammattilaisuransa päätteeksi selostajaksi. Hänestä tuli yksi pelin rakastetuimmista ruutukasvoista.

– En tiedä edes mitä sanoa. KiX oli yksi eniten minua tukeneista pelaajista, kun aloitin urani ammattilaisena. Tämä on sydäntäsärkevää, Juhani ”Kantoraketti” Toivonen kommentoi selostajan yllättävää kuolemaa lokakuussa 2021.

Lue lisää: Palkittu peliselostaja on kuollut 24-vuotiaana

Vuonna 2020 Stockley palkittiin Esports Awards -gaalassa vuoden kommentaattorina. Hän oli ehdolla myös vuonna 2021, mutta ei voittanut postuumisti.

Stockleyn yksi tunnetuimmista selostushetkistä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?