Nainen tutustui GTA:ssa mieheen, joka teki tarjouksen – seuraavaksi naisen autosta löytyi 60 kiloa huumeita

Nainen väittää ettei tiennyt salakuljettaneensa huumeita.

Grand Theft Auto V:n suositusta nettipelitilasta on etsitty salakuljettajia.

27.1. 11:00

Grand Theft Auto V -pelin nettipelitilaa on käytetty salakuljettajien rekrytointiin, uutisoi Forbes.

Forbesin jutussa kerrotaan viime vuonna nähdystä tapahtumasarjasta, josta käy ilmi että meksikolaiset huumekartellit vaikuttavat jopa GTA Onlinessa.

Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitos oli marraskuussa 2021 pysäyttänyt naisen, jonka Jeep Cherokeen bensatankista löytyi lähes 60 kiloa metamfetamiinia. Nainen kiisti olleensa tietoinen huumeista.

Nainen kertoi tavanneensa GTA Onlinessa George-nimellä esittäytyneen miehen, jonka kanssa hän jatkoi jutustelua Snapchatissa. Myöhemmin he tapasivat myös kasvotusten.

Tutustuttuaan mies tarjosi naiselle mahdollisuuden tienata huomattavia summia, jos tämä veisi elektroniikkaa myytäväksi Meksikoon. Asiakirjojen mukaan mies oli puhunut jopa 2000 dollarista, jos kyseessä olisi iso lasti.

Asiakirjojen mukaan nainen ohjattiin Meksikossa Alfredo-nimisen miehen puheille, joka antoi tälle Jeepin kotimatkaa varten. Alfredo myös ohjeisti naista tankkaamaan auton tietyssä paikassa ennen rajaa. Yhdysvaltojen puolella auto olisi pitänyt luovuttaa tuntemattomalle miehelle.

Rajalla kuitenkin karu totuus valkeni naiselle. Hän sanoi pitäneensä koko juttua erikoisena, mutta päättänyt silti mennä rahan perässä. Naista syytetään metamfetamiinin hallussapidosta, salakuljetuksesta ja myyntiaikeista. Aiemmin tammikuussa hän kiisti syyllisyytensä.

GTA V on yksi maailman myydyimmistä peleistä. Sen nettipelitila on yhä supersuosittu.

K18-ikärajalla varustetun GTA V:n nettipelitila on yhä vuosien jälkeen supersuosittu. Pc:llä pelaajia on villinnyt erityisesti RP eli roolipelimodi, jossa pelaaja voi tehdä käytännössä mitä vaan.

Kunnon kansalainen menee töihin autoliikkeeseen, baariin tai ryhtyy vaikka poliisiksi. Hämäräveikoille löytyy paikka esimerkiksi huumekauppiaana, moottoripyöräkerhosta tai pankkiryöstäjänä. RP-villitys kiinnostaa katsojia muun muassa Twitchissä ja YouTubessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?