Overwatchista alkanut riita päättyi karmaisevasti – miestä epäillään taposta - Esports - Ilta-Sanomat

Videopelistä alkanut riita päättyi karmaisevasti – miestä epäillään poika­ystävänsä taposta

Pariskunnan riita liittyi Overwatch-peliin.

Overwatch nousi julkaisun jälkeen suosituimpien räiskintäpelien joukkoon. Fanit ovat odottaneet jatko-osaa jo vuosia.

14.1. 14:34

VideopeliIN liittynyt riita sai karmaisevan päätöksen Yhdysvalloissa, uutisoi NBC News.

Poliisi epäilee 31-vuotiaan miehen kuristaneen kolme vuotta nuoremman poikaystävänsä. Pari ehti olla kymmenen vuotta yhdessä ennen kohtalokasta riitaa.

Epäilty soitti poliisin itse paikalle. Hän sanoi puhelussa poikaystävän ”nukkuvan” sohvalla. Poliisin saapuessa asunnolle keskiyön aikoihin nuorempi miehistä ei ollut tajuissaan eikä hengittänyt. Hänet todettiin myöhemmin sairaalassa kuolleeksi.

Oaklandin piirikunnan poliisin mukaan riita liittyi Overwatch-peliin. Oxygenin mukaan pari pelasi peliä riidan alkaessa. Overwatch on vuonna 2016 julkaistu nettiräiskintä, jota on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

– Näemme ympäri maata nykyään aivan liian usein tilanteita, joissa ihmiset turvautuvat väkivaltaan vähäpätöisten ja merkityksettömien erimielisyyksien vuoksi. Koskaan ei ole olemassa syytä, miksi väkivalta olisi hyväksyttävää, sheriffi Michael Bouchard kommentoi tapahtunutta NBC:n mukaan.

Taposta epäilty mies on pidätettynä. Hän astuu oikeuden eteen 18. tammikuuta. Menehtyneellä miehellä oli TikTokissa yli 225 000 seuraajaa.

Lue lisää: 1,50 dollarin vedonlyönti videopelistä johti soittoon poliisille ja kuolemaan – 20 vuoden tuomio

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?