Playstation 5 -kaupat saivat karun käänteen – ostaja veti aseen esiin ja sitten konsoleita vietiin - Esports - Ilta-Sanomat

Playstation 5 -kaupat saivat karun käänteen – ostaja veti aseen esiin ja sitten konsoleita vietiin

Ryöstäjä sai haltuunsa neljä kappaletta himottua konsolia.

PlayStation 5 on tällä hetkellä yksi himotuimmista elektroniikkatuotteista, ellei jopa himotuin.

11.1. 20:00

Peräti neljää Playstation 5 -konsolia kaupitelleet kanadalaiskaverukset joutuivat ryöstetyksi kaupanteon yhteydessä, uutisoi Durham News, jota siteeraa esimerkiksi Gamerant.

Kesken kauppojen ostajaehdokas vetäisi esiin käsiaseen, jolla uhaten hän vei konsolit. Kaupat oli sovittu sosiaalisen median kautta erään ostoskeskuksen läheisyyteen, joka tosin oli suljettu illasta kauppojen aikoihin.

Kauppiaiden mukaan ryöstäjä oli 20–30-vuotias pitkä mies. Hän pakeni konsolit mukanaan autolla, jota ajoi joku toinen. Poliisi etsii kahta epäiltyä liittyen tapaukseen.

– Poliisi muistuttaa asukkaita ryhtymään varotoimiin myydessään tuotteita millä tahansa verkkoalustalla. On parasta tavata päivällä julkisessa paikassa poissa asunnoltasi jonkun kanssa. Älä ota vastaan osittaista maksua tai muuta kuin käteistä. Äläkä luovutat tuotetta ennen kun sinulla on rahat, poliisi vinkkaa kaupankäyntiin liittyen.

Konsolien lukumäärä huomioiden myyjät olivat mitä todennäköisemmin trokareita, joilla oli matkassa erittäin huonoa onnea.

Vuoden 2020 lopulla myyntiin tulleen PS5:n saatavuus on ollut alusta asti todella heikko. Konsolia on yhä tälläkin hetkellä vaikea saada. Jälkimarkkinahinnat ovat helposti useita satasia normaalihintaa korkeampia.

Sony on toistuvasti sanonut maailmanlaajuisen sirupulan vaikuttavan PS5:n saatavuuteen. Tilanteen ei uskota korjaantuvan edes vielä vuoden 2022 aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?