s1mple pöyristyi Esports Awardsissa esitetystä kiitosvideosta - Esports - Ilta-Sanomat

CS-supertähti pöyristyi kiitos­videosta: ”Tuntuu kuin he todella vihaisivat minua”

Esports Awardsissa jaettiin yli 30 palkintoa. Yhdestä kiitosvideosta on riittänyt puhetta erikoisesta syystä.

Aleksandr ”s1mple” Kostyliev yllättyi gaalassa näytetystä kiitosvideosta, joka ei vastannut lähetettyä materiaalia.

22.11. 14:45

Counter-Striken ukrainalainen supertähti Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on pöyristynyt Esports Awards -palkintogaalassa esitetystä kiitosvideostaan, jota oli muokattu lähetystä varten.

– Dubattu ääni...? [...] Tuntuu kuin he todella vihaisivat minua LOL. Kohokohtavideo viiveellä ja ääni säröillä. Toivon, että he tekevät paremman show’n ensi vuonna, Kostyliev ihmetteli Twitterissä.

Kostyliev latasi heti perään alkuperäisen version lähettämästään kiitosvideosta. Twiitin yhteydessä hän ihmetteli, että eikö muka joku oikeasti ymmärrä, mitä hän sanoo videolla.

Alkuperäinen video:

Palkintogaalassa nähty dubattu versio, joka on hämmästyttänyt monia Kostylievin faneja:

– Tämä on niin epäkunnioittavaa s1mpleä kohtaan, tylytti yksi fani Twitterissä gaalan jakaman videon kommenteissa.

– Hän on nauttinut liikaa heliumia, veisteli toinen.

– Hän teki juuri kaksituntisen podcastin englanniksi HLTV:n kanssa, mutta silti koitte tarvetta dubbaukselle, hämmästeli kolmas.

Esports Awards ei ole kommentoinut gaalassa nähtyä Kostylievin videota.

Lue lisää: Suomeen saapunut selostaja ei innostunut Hesburgerista – aloitti vierailun ajamalla pummilla

24-vuotiaan Kostylievin lisäksi Texasissa pidetyssä gaalassa palkittiin muun muassa 100 Thieves (vuoden organisaatio, fanituotteet), Atlanta FaZe (joukkue), Call of Duty -meganimi Chris ”Simp” Lehr (konsolipelaaja), Valorant (peli) ja Riot Games (peliyhtiö). Kaikki yli 30 jaettua palkintoa ovat nähtävissä jutun lopusta löytyvästä taulukosta.

Elämäntyöpalkinnot myönnettiin tänä vuonna David ”Walshy” Walshille, Justin Wongille, Michal ”CARMAC” Blicharzille, Amy Bradylle, Amber Daltonille, Stephanie ”MissHarvey” Harveylle ja Adam Apicellalle.

Walsh on kaikkien aikojen Halo-nimiä, Wong yksi tappelupelien suurimmista ja Harvey puolestaan menestyneimpiä naispelaajia. Blicharz ja Apicella ovat tehneet pitkän uran suurturnausten parissa. Brady ja Dalton tunnetaan vuonna 2002 aloiteun PMS Clan -naisyhteisön perustajina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?