Warner Bros esitteli MultiVersus-tappelupelin, joka julkaistaan 2022 - Esports - Ilta-Sanomat

Väiski Vemmelsäärellä Batmania tai Arya Starkia turpaan – uutuuspeli rikkoo rajoja

MultiVersus-tappelupelissä hyödynnetään Warner Brosin laajan katalogin kovimpia nimiä.

Väiski Vemmelsäärellä voi kiskoa Batmanin, Arya Starkin ja Teräsmiehen kaltaisia hahmoja turpaan uudessa MultiVersus-pelissä.

21.11. 12:15

Mediajätti Warner Bros on esitellyt MultiVersus-nimisen tappelupelinsä, joka julkaistaan vuonna 2022. Kehityksestä vastaa Player First Games -studio.

Kyseessä on korkeintaan neljän pelaajan välinen ilmainen tappelupeli. Otteluita voi pelata yksin (1vs1), pareina (2vs2) tai niin, että kaikki neljä pelaajaa tappelevat keskenään.

MultiVersus julkaistaan pc:n lisäksi Xbox Onelle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle ja 5:lle. Peli tukee alustojen välistä pelaamista, joten Xbox-pelaajat voivat kiskoa esimerkiksi pc-pelaajia turpaan.

Hahmovalikoimassa hyödynnetään Warner Brosin katalogin suurimpia nimiä. Ensimmäiset vahvistetut meganimet ovat Väiski Vemmelsääri, Batman, Teräsmies, Ihmenainen, Game of Thronesin Arya Stark sekä Tom ja Jerry.

Mukana ovat myös Harley Quinn, Scooby-Doon Shaggy, Steven Universe, Reindog, Jake The God, Garnet ja Finn The Human. Lisää hahmoja paljastetaan vielä ennen julkaisua.

Lue lisää: Battlefield 2042:ta ei voi pelata hymyilemättä – yksi uudistus mullistaa koko peli­sarjan

Peli loikkaa samalle kentälle Nintendon huippusuositun Super Smash Bros. -sarjan sekä Nickelodeonin tänä syksynä julkaiseman All-Star Brawlin kanssa.

Kaikki ovat tasoloikkatappelupelejä, joissa hahmoilla on erilaisia kykyjä. Tavoite on nuijia vastustaja maanrakoon.

Julkaisija sanoo keskittyneensä etenkin verkkopelaamisen sujuvuuteen. Pelissä on useita erilaisia pelitiloja, joita myös lisätään julkaisun jälkeen.

Teräsmies on yksi monista pelistä jo julkaisun aikaan löytyvistä hahmoista.

Tasoloikkatappelupelit, kuten Smash-sarja, ovat olleet jo pitkään suosittuja kilpapelejä. Esittelyvideolla kehittäjät mainitsevatkin esports-suunnitelmistaan. Peli on muutenkin luonteeltaan ”erittäin kilpailuhenkinen”.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?