Suomeen saapunut selostaja ei innostunut Hesburgerista – aloitti vierailun ajamalla pummilla

Selostaja on parin päivän aikana muun muassa käynyt katsomassa Jokerien ottelua ja nauttinut Löylyn tarjonnasta.

Mohan ”launders” Govindasamy on kaiken perusteella nauttinut ajastaan Suomessa.

19.11.2021 10:03

Suomessa on tänä viikonloppuna useita tunnettuja Counter-Strike-nimiä, kun Red Bull Flick -pariturnauksen kansainväliset finaalit järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Nikola ”NiKo” Kovačin ja Kaike ”KSCERATO” Ceraton kaltaisten ammattilaisnimien ohella Suomeen on saatu tähtiselostajia, kuten Anders Blume ja Mohan ”launders” Govindasamy, joka on jo tunnustautunut Suomi-faniksi.

Lue lisää: Helsingissä erikoinen CS-turnaus viikon­loppuna – amatöörit haastavat maailman­tähdet

Govindasamy saapui jo alkuviikosta Helsinkiin yhdessä selostajaparinsa Conner ”Scrawny” Girvanin kanssa. Kanadalaiskaksikko on parin päivän aikana tutustunut pääkaupunkiimme eri tavoin.

Ilta-Sanomat yritti tavoittaa Govindasamya kommentoimaan Suomi-lomaansa tuloksetta. Govindasamy on kuitenkin ollut aktiivinen somessa.

Ensimmäisenä Govindasamy latasi videon lentokentän muumikaupasta. Heti perään hän twiittasi Suomen olevan aliarvostettu maa. Vaikutuksen tekivät erityisesti ”siisti ja ilmainen juna” sekä keskustan alue.

Myöhemmin selostaja tosin tajusi jättäneensä vain junamatkaan tarvittavan lipun ostamatta.

– Luulen että teimme ensimmäisen rikoksemme Suomessa, hän viittasi junamatkaan lisäten twiittiin rukoilevat kädet -emojin.

Suomessa selostajat ovat käyneet syömässä saamiensa suositusten perusteella ainakin vietnamilaista, intialaista sekä Hesburgerin hampurilaisia. Govindasamy kertoi syöneensä Hesburgerissa kana- ja juustohampurilaisen, mutta ne eivät tehneet vaikutusta.

– Hesburger oli melkein yhtä pahaa kuin MrBeast-burgeri, Govindasamy viittasi tubetähti Jimmy ”MrBeast” Donaldsonin hampurilaisketjuun.

– MAX > Hesburger > Burger King, listasi puolestaan Girvan.

Hesburger-twiitin kommenteissa moni suomalainen ehdotti selostajille muita vaihtoehtoja, jos haluaa hyvän hampurilaisen Helsingissä.

Lue lisää: Video: CS-ottelussa nähtiin vertaansa vailla oleva tapahtuma­sarja – ”Todennäköisempää joutua lento-onnettomuuteen”

Tiistaina selostaja kysyi suomalaisseuraajiltaan apua nähdäkseen Huuhkajien ja Ranskan välisen MM-karsintaottelun. Govindasamy jännitti ottelua hotellihuoneessaan tv:n äärellä. Suomi hävisi 0–2.

– Vittu. Kuvittele, selostaja twiittasi suomeksi Ranskan iskiessä Huuhkajien unelmat murskanneet maalit.

Jalkapallon lisäksi hän seurasi jääkiekkoa. Keskiviikkona selostajat kävivät katsomassa Jokereiden ja Admiral Vladivostokin välistä KHL-ottelua Hartwall-areenassa. Jokerit voitti ottelun 4–1. Selostaja jakoi Twitteriin videon lisäksi kuvan itsestään Jokerit-pipon kanssa.

– Easily for yökerit [helposti Jokereille], kuului selostajan twiitti ensimmäisen erän päätteeksi.

Selostajat ovat lisäksi shoppailleet ainakin Marimekon myymälässä, josta Govindasamy löysi joululahjan äidilleen. Kansainvälisesti julkisuutta saaneen Löylyn saunat pääsivät myös testiin. Siellä he söivät myös Jasper Pääkkösen nimikkoannoksen eli lohikeittoa. Glögiäkin oli tilattu.

Aikaa on kulunut myös hotellin kuntosalilla, Shelter Gameroom -pelitilassa sekä olutta nautiskellen CS-tähti Aleksi ”Aleksib” Virolaisen kanssa. Virolainen, joka on yksi Govindasamyn suosikeista, pelaa Flick-turnauksessa viikonloppuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?