Pelaaja nukkui 400 000 dollarin turnauksen ohi – ”Tiedän, ettei hän ole niin tyhmä...”

15 tunnin yöunet maksoivat pelaajalle paikan Warzone-turnauksessa. Lisäksi kilpapari oli turhaan huolissaan.

Rasim ”Blazt” Ogresevic sai makoisat yöunet, mutta menetti mahdollisuuden pelata isoista rahoista.

Kuinka useasti olet kuullut jonkun nukkuvan putkeen 15 tuntia? Tuskin kovin montaa kertaa.

Niin kävi kuitenkin tällä viikolla Call of Duty -pelaajalle Rasim ”Blazt” Ogresevicille, jolla jäi pitkäksi venyneiden unien takia sivuun 400 000 dollarin World Series of Warzone -turnaus.

Minnesota RØKKR -organisaatiota edustava entinen kilpapelaaja kertoi tapahtuneesta Twitterissä, jossa hän hämmästeli yllättäviä unenlahjojaan. Kommenteissa moni ihmetteli miksei pelaaja ollut laittanut herätystä.

– En uskonut minun tarvitsevan hälytystä. Yleensä en nuku niin kauaa heräämättä vähintään kerran, Ogresevic puolustautui.

– No, aina pitää laittaa hälytys kaikesta huolimatta, muistutti CoD-ammattilaispelaaja Trei ”Zer0” Morris.

– Makaisin sängyssä ajatellen ”en voi missään tapauksessa nukkua yli 12 tuntia, mutta varmuuden vuoksi”, veisteli puolestaan vuosien 2015 ja 2016 maailmanmestari Jordan ”JKap” Kaplan herätyksiin viitaten.

– Tekisin niin riippumatta siitä olisiko turnausta vai ei, mutta turnauksen ollessa laittaisin vähintään viisi herätystä, Morris jatkoi keskusteluketjua.

Ogresevicin nukkuessa hänen kilpailuparinsa Charlie ”MuTeX” Saouma oli huolissaan kaveristaan.

– Kaikkien aikojen suurin turnaus ikinä Warzonessa. Tämä on perseestä. Tiedän, ettei hän ole niin tyhmä, että nukkuisi tämän ohi. Olen oikeasti huolissani hänestä, Saouma kertoi striimissään ennen turnauksen alkua.

Saouman huoli osoittautui aiheettomaksi, mutta turnauksessa hän joutui turvautumaan lyhyellä varoitusajalla toiseen pelaajaan. Tilalle löytyi Christopher Tremblay, jonka kanssa Saouma jäi sijalle 50/75.

Ogresevic ei herättyään päässyt enää pelaamaan turnaukseen. Pariturnauksen lisäksi häneltä jäi välistä 100 000 dollarin Solo Yolo -ottelu, jossa voittaja korjasi koko potin.

Pelaajan pitkät yöunet ovat ihmetyttäneet monia. Tapaukselle on naureskeltu paljon, mutta pelaajaa on myös kritisoitu epäammattimaisuudesta. Saouma ilmoitti turnauksen päätteeksi etsivänsä uutta kilpakumppania.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?