Näin sujui Aleksi ”allu” Jallin paluu kuukausien tauolta – ”Perseeseen sattuu” - Esports - Ilta-Sanomat

Karut numerot: Aleksi ”allu” Jallin paluu kuukausien tauolta ei mennyt putkeen

Tilastojen perusteella Aleksi ”allu” Jallin ensimmäiset ottelut olisivat voineet sujua paremmin.

Aleksi ”allu” Jalli palasi maanantaina CS-kentille pitkältä kilpailutauolta.

19.10. 9:23

Suomalaisikoni Aleksi ”allu” Jallin, 29, palasi maanantaina Counter-Strike-kentille yli viiden kuukauden tauolta, kun hän auttoi Complexity-joukkuetta IEM Winter -karsinnoissa.

Complexity putosi karsinnoista suoraan kahdella 0–2-tappiolla. Ensimmäinen tappio tuli Fnaticille (6–16 Inferno, 5–16 Nuke) ja toinen ENCElle (11–16 Overpass, 5–16 Mirage). ENCE on Jallin entinen joukkue, jonka kanssa hänellä on vielä voimassa oleva sopimus.

Kaksi ottelua ja ulos oli odotettu tulos Complexitylle, sillä joukkue ei ehtinyt harjoitella karsintaa varten Jallin kanssa. Vaikeaan paikkaan laitettu suomalaistähti ei myöskään loistanut.

HLTV:n tilastojen mukaan tarkkuuskivääripelaajana tunnettu Jalli pelasi kahdessa ottelussa 91 kierrosta. Niiden aikana hän sai 39 tappoa ja kuoli 69 kertaa. Vahinkoa hän teki 47,5 pisteen edestä kierroksittain ja rating oli 0,65, joka oli kaikista huonoin ensimmäisen karsintapäivän jälkeen.

Jallin tilastot ottelukohtaisesti:

  • vs Fnatic (Inferno): 7–16 kuolemat/tapot, 0,54 rating

  • vs Fnatic (Nuke): 11–14 / 0,91

  • vs ENCE (Overpass): 12–21/ 0,59

  • vs ENCE (Mirage): 9–18 / 0,60

Complexityn karsinta oli täysi pannukakku, joten kukaan joukkueen pelaajista ei saanut kovin mairittelevia tilastoja. Patrick ”es3tag” Hansenin rating oli 0,77, Marcelo ”coldzera” Davidin 0,77, Justin ”jks” Savagen 0,79 ja Benjamin ”blameF” Bremerin 0,85.

– Perseeseen sattuu hieman tämänpäiväisen jälkeen, mutta oli silti hauskaa pelata pari ottelua pitkän tauon jälkeen. Kiitos Complexitylle mahdollisuudesta, Jalli twiittasi fiiliksiään hävityn ENCE-ottelun jälkeen.

IEM Winter -karsinta päättyy tänään tiistaina, kun viimeinen turnauspaikka ratkeaa. Avauspäivältä jatkopaikan lunastivat Fnatic ja MOUZ.

Karsinnoissa ovat vielä mukana K23, Team Spirit, Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix sekä Joonas ”doto” Forssin ENCE. Suomen aikaa kello 14.30 pelataan ottelut ENCE–K23 ja FPX–Spirit, joiden voittajat pelaavat turnauspaikasta kello 18.30.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?