Aleksi ”allu” Jalli palaa tositoimiin – lainasopimuksella Complexityyn - Esports - Ilta-Sanomat

Aleksi ”allu” Jalli palaa tosi­toimiin – edellisestä ottelusta yli viisi kuukautta

Aleksi ”allu” Jalli pelaa maanantaina ensimmäiset ammattilaisottelunsa lähes puoleen vuoteen.

Aleksi ”allu” Jalli, 29, pääsee Complexityyn näyttämään taitojaan tarkkuuskivääripelaajana.

18.10. 10:24

Kuukausia sivussa ollut Counter-Strike-tähti Aleksi ”allu” Jalli palaa pelikentille osana Complexity-joukkuetta, jossa hän on lainalla ainakin yhden karsinnan.

Jalli pelaa joukkueen kanssa IEM Winter -turnauksen suljetut karsinnat 18.–19.10. Complexityn lisäksi turnauksessa pelaavat Fnatic, K23, 9z, Team Spirit, MOUZ, Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix sekä Joonas ”doto” Forssin ENCE, jonka kanssa Jallilla on vielä sopimus.

Suomalaistähti on pelannut ENCEn kanssa viimeksi 4. toukokuuta. Hän jäi loppukeväästä tauolle burnoutin takia, mihin ENCE reagoi palkkaamalla kesäkuussa puolalaislupauksen Olek ”hades” Miskiewiczin. Heinäkuussa Jalli ilmoitti olevansa valmis palaamaan tositoimiin.

Lue lisää: CS-legenda Aleksi ”allu” Jalli lähtee ENCEstä

Lue lisää: Aleksi ”allu” Jalli palaa peli­kentille – jatkuuko ura ulkomailla?

Complexityssa Jalli täyttää väliaikaisesti bulgarialaisen Valentin ”⁠poizon⁠” Vasilevin jättämän paikan. Bulgarialaisen tarkkuuskivääripelaajan lähdöstä ilmoitettiin yllättäen sunnuntaina.

Jallin rinnalla pelaavat tanskalaiset Patrick ”es3tag” David, Benjamin ”blameF” Bremer, australialainen Justin ”jks” Savage ja brasilialainen lainapelaaja Marcelo ”coldzera” David.

Complexitylla on takanaan vaikea syksy, johon joukkueen odotetaan reagoivan kokoonpanouudistuksilla. Joukkuetta ei nähdä esimerkiksi major-arvoturnauksessa tai BLAST Fall -finaaleissa, jotka ovat kaksi kolmesta loppuvuoden suurimmasta koitoksesta.

IEM Winter -karsinnan ottelukaaviota ei ole vielä paljastettu. Avauskierros on tänään maanantaina kello 14.30 ja toinen kierros 18.30. Jatkoon etenee kolme joukkuetta seuraavasti: viemällä kaksi ensimmäistä ottelua peräkkäin (kaksi joukkuetta) tai voittamalla yhteensä kolme peliä (yksi joukkue).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?