Palkittu peliselostaja Michael ”KiXSTAr” Stockley on kuollut vain 24-vuotiaana - Esports - Ilta-Sanomat

Palkittu peliselostaja on kuollut 24-vuotiaana

Nuori selostaja kuoli auto-onnettomuudessa, jossa ei ollut perheen mukaan muita osallisia.

Michael ”KiXSTAr” Stockley oli palkittu Siege-kommentaattori. Suru-uutisen kertoi Parker ”INTERRO” Mackay, joka on kiittänyt urastaan Stockleyta.

14.10. 9:46

Rainbow Six: Siege -pelin yhdysvaltalainen tähtiselostaja Michael ”KiXSTAr” Stockley on kuollut 24-vuotiaana.

Asiasta kertoi toinen Siege-ruutukasvo Parker ”Interro” Mackay, joka julkaisi Twitterissä Stockleyn perheen viestin suru-uutisesta. Viestin mukaan Stockley menehtyi maanantaina 11.10. auto-onnettomuudessa, jossa ei ollut muita osallisia.

– Michael työskenteli kovasti tukeakseen Siege-yhteisöä, jossa vuorostaan monet tukivat häntä. Olemme kiitollisia kaikesta siitä rakkaudesta ja tuesta, jota olemme saaneet teiltä. Jatkakaa sen levittämistä, ja tukekaa toisianne, Stockleyn vanhemmat päättivät viestinsä.

Useat Siegen huippujoukkueet, turnaustoimijat ja tähtinimet ovat muistaneet liian nuorena kuollutta selostajaa.

– Olen ihan hukassa. Menetin parhaan ystäväni, veljeni ja työkaverini. Sydämeni on enemmän kun särkynyt. Rakastan sinua Michael ja kaipaan sinua niin kovasti, kirjoitti suru-uutisen välittänyt Mackay.

– En tiedä edes mitä sanoa. KiX oli yksi eniten minua tukeneista pelaajista, kun aloitin urani ammattilaisena. Tämä on sydäntäsärkevää, kirjoitti Juhani ”Kantoraketti” Toivonen.

– Menetimme legendan tänään, tiivisti Astraliksen Siege-joukkue mietteensä selostajasta.

Siege-pelin Twitter-tilit ovat myös jakaneet suru-uutisen. Selostajaa kuvailtiin yhdeksi Siege-yhteisön valovoimaisimmista henkilöistä. Suru-uutisen takia Pohjois-Amerikan huippusarjan otteluita on lykätty toistaiseksi.

Stockley oli tunnettu nimi esportsia seuraaville, mutta erityisesti Siegessä. Hän kilpaili pelissä vuonna 2016 saavuttaen välieräsijan ensimmäisessä Pro League -finaalissa ja hopeaa sitä seuraavassa.

Vuoden pelaamisen jälkeen hän siirtyi selostajaksi. Hänestä tuli nopeasti yksi Siegen tähtinimistä, jonka ääntä kuultiin kaikissa suurimmissa turnauksissa vuosina 2017–2021.

Viime vuonna Stockley valittiin parhaaksi kommentaattoriksi Esports Awards -gaalassa. Hän on myös tänä vuonna ehdolla samassa kategoriassa, mikä ei ole jäänyt Siege-yhteisöltä huomaamatta. Suru-uutisen jälkeen on aloitettu kampanja, jolla haetaan Stockleylle toista peräkkäistä voittoa.

Stackley muistetaan muun muassa tästä selostushetkestä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?