Tältä näyttää suosikki­pelistä tehty Netflix-sarja – odotukset huipussa

Netflixin yksi marraskuun uutuuksista on suosikkipeli League of Legendsiin perustuva Arcane-animaatiosarja.

Arcane-sarja perustuu supersuositun League of Legendsin universumiin.

28.9.2021 20:45

Maailman suosituimpiin tietokonepeleihin lukeutuvan League of Legendsin odotettu animesarja, Arcane, saapuu Suomen Netflixiin sunnuntaina 7. marraskuuta.

Arcanessa tutustutaan kahden tunnetun LoL-sankarin, siskosten Jinxin ja Vi'n, alkuperäistarinaan. Vaikean lapsuuden jälkeen siskokset ovat suunnanneet aikuisina eri teille. Merkittävässä osassa sarjaa ovat myös Piltoverin ja Zaunin alueet ja niiden luokkaerot.

Tältä näyttää Arcane, jonka suositusikäraja on näillä näkymin 16 vuotta:

Luvassa on yhdeksän 40 minuutin jaksoa, jotka julkaistaan marraskuussa kolmessa kolmen jakson erässä. Sarjan ikäraja on nykytietojen mukaan peräti 16 vuotta.

Ensimmäiset kolme jaksoa ovat katsottavissa 6. marraskuuta pelattavan LoLin MM-finaalin eli Worldsin jälkeen. Tapahtuma on yksi esportsin seuratuimmista, joten Arcane saa heti julkaisun yhteyteen suurta näkyvyyttä.

Lue lisää: Maailman suurin esports-turnaus löi ennätykset – yksi luku pimitettiin

Riotin, Netflixin ja Fortiche Productions -animaatiostudion yhteisteoksen traileria on katsottu jo yli 8 miljoonaa kertaa. Sarjalle on ennistettu suursuosiota näyttävän trailerin jälkeen.

Netflixin suosituimmat-listalle ylsi aiemmin keväällä kilpaileva DOTA: Dragon’s Blood -anime, joka sijoittuu LoLin kanssa samaan peligenreen kuuluvan Dota 2:n maailmaan. LoL on peleistä huomattavasti suositumpi.

Lue lisää: Tältä näyttää hittipelin Netflix-anime: Lohikäärmeitä, demoneita ja sotaa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?