Overwatch League 2022 -kausi pelataan Overwatch 2:lla - Esports - Ilta-Sanomat

Hittipelin jatko-osaa on pihdattu kauan – nähdään ensimmäisenä liigassa

Overwatch 2:n esiversiota käytetään keväällä alkavalla uudella Overwatch League -kaudella.

Overwatch 2 -pelissä kilpaillaan nykyisen 6vs6-formaatin sijaan 5vs5:llä.

8.9. 21:06

Blizzard Entertainment on vahvistanut peluuttavansa seuraavan Overwatch League -kauden vielä julkaisemattomalla Overwatch 2 -pelillä.

Overwatch 2:n julkaisu on ollut jo pidemmän aikaa limbossa. Tuleva liigakausi aloitetaan käyttäen jatko-osan varhaista versiota, joka soveltuu kuitenkin jo kilpailukäyttöön.

Jatko-osa julkaistaan nykytietojen mukaan vuoden 2022 aikana. Huhujen perusteella julkaisu saattaa olla keskellä kesää, mutta myös alkusyksy on mainittu mahdollisena julkaisuajankohtana.

Muutos kilpapelaamisessa on merkittävä, sillä Overwatch 2:ssa pelataan viiden hahmon joukkueilla nykyisen kuuden sijaan.

Ensimmäisestä Overwatchista poiketen jatko-osassa voi pelata kerrallaan vain yksi tankki aiemman kahden sijaan. Tämä vaikuttaa jossain määrin tarjolla oleviin liigasopimuksiin: Tankkihahmoja on useampi, joten yksi pelaaja ei voi oppia pelaamaan kaikkia kunnolla, mutta monien joukkueiden uskotaan yrittävän säästösyistä pärjätä 1–2 tankkipelaajalla. Nykyisin monissa joukkueissa on kolme tankkipelaajaa.

Lue lisää: Suosikkipeliin tulee merkittävä muutos – ”Muita pelaajia, jotka pelkäävät työnsä puolesta?”

Lue lisää: Joona Laine kertoo, millaista on olla World of Warcraftin eliittiä – iso voitto vaati satoja peli­tunteja, mutta palk­kiona oli vain kunniaa

Parhaillaan pelataan Overwatch Leaguen neljännen kauden pudotuspelejä. Mestaruudesta taistelevat Dallas Fuel, Los Angeles Gladiators, Atlanta Reign, Shanghai Dragons, Chengdu Hunters, San Francisco Shock, Washington Juice ja Philadelphia Fusion. Voittaja selviää 26.9.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?