ENCElle toinen peräkkäinen voitto – pudotus­pelit on jo käden ulottuvilla

ENCE pyyhki Team Spiritillä lattiaa keskiviikkona. ENCE on nyt voittanut kaksi kolmesta ottelusta ESL Pro Leaguessa.

Lotan ”spinx” Giladin edustama ENCE on voittanut kaksi kolmesta ottelusta. A-lohkon viimeiset ottelut pelataan torstaina ja perjantaina.

18.8.2021 19:41

ENCE taistelee tosissaan pääsystä Counter-Striken huippusarjan ESL Pro Leaguen pudotuspeleihin.

Suomalaisorganisaatio nappasi keskiviikkona toisen peräkkäisen voittonsa A-lohkossa. Tällä kertaa ENCE-junan alle jäi venäläinen Team Spirit, joka kaatui suoraan kahdessa kartassa (16–11 Nuke, 16–5 Dust II).

Lue lisää: Video: Joonas ”doto” Forssilta jäätävä suoritus – lähes mahdottomalta näyttänyt tilanne ratkesi sekunneissa

Paras kolmesta -sarja alkoi ENCEn valitsemalla Nuke-kartalla, jonka ensimmäinen osio oli yllättävän tasainen. ENCE selvisi osiosta kuitenkin voittajana otettuaan terroristeina kahdeksan kierrosta. Puoltenvaihdon jälkeen Spirit siirtyi hetkeksi johtoon, mutta kartta päättyi ENCEn kuuteen peräkkäiseen kierrosvoittoon.

Spiritin karttavalinta oli Dust II, jossa venäläisjoukkue ei kuitenkaan saanut dieselmoottoriaan käyntiin. ENCE siirtyi terroristipuolelle ylivoimaisessa 11–4-johdossa, jota Spiritistä ei ollut kirimään. ENCE voitti kartan lopulta murskalukemin 16–5.

Joonas ”doto” Forss oli ENCEn ratkaiseva tekijä Nukessa: 25 tappoa, 15 kuolemaa ja 1,53 rating siivittivät hänet tulostaulukon kärkeen. ENCEn puolalaisvahvistus Pawel ”dycha” Dycha oli Dustissa täysin pitelemätön 27 tapolla, 117,9 vahinkopisteen keskiarvolla ja 1,92 ratingilla.

Lue lisää: Onko Jimi Salo, 15, Suomen seuraava CS-tähti? Seuraa isoveljensä jalanjälkiä

ENCE on nyt voittanut kaksi kolmesta ottelusta. Lohkon kolmesta jatkopaikasta pelaa käytännössä enää neljä joukkuetta, sillä Team Spirit ja Bad News Bears ovat hävinneet kaikki kolme ottelua tähän mennessä.

Pudotuspelipaikoista taistelevat ensisijaisesti ENCE, Heroic, Team Vitality ja Astralis. Forssin ja kumppanien seuraava ottelu on torstaina tanskalaista Heroicia vastaan, mutta ottelun alkamisaikaa ei ole vielä vahvistettu.

A-lohko päättyy perjantaina kello 21 alkavaan superkierrokseen. ENCE kohtaa silloin lohkon tähänastisen heittopussin eli Bad News Bearin. ENCEn otteluita voi seurata suomeksi Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?