Video: Palovaroitin huutaa ja joukkuetoverit odottavat takana – Elias Olkkoselta näyttävä suoritus erikoisessa tilanteessa - Esports - Ilta-Sanomat

Video: Palo­varoitin huutaa ja joukkue­toverit odottavat takana – Elias Olkkoselta näyttävä suoritus erikoi­sessa tilanteessa

Elias ”Jamppi” Olkkosen suora pelilähetys päättyi varsin näyttävään suoritukseen, vaikka palovaroitin huusi taustalla.

Elias ”Jamppi” Olkkonen pelaa Team Liquid -joukkueessa.

28.7. 20:15

Valorant-tähden Elias ”Jamppi” Olkkosen Twitch-pelilähetys sai erikoisen lopun maanantaina, kun hän joutui poistumaan tietokoneelta pikaisesti.

Syynä oli palovaroitin, jota Olkkonen ehti kuunnella 15 minuuttia ennen kuin manageri käski kaikkia häipymään Team Liquidin harjoitustiloista. Olkkosella oli tapahtumahetkellä kesken Valorant-ottelu.

– Meidän pitää lähteä. Okei jätkät, pelaan vielä yhden kierroksen, Olkkonen sanoi tiimikavereilleen ja katsojille.

Olkkonen käski pelissä joukkuettaan hyökkäämään nopeasti A-pommipaikalle, jotta kierros olisi nopeasti ohi. Suomalaistähti tuhosi yksin koko vastustajajoukkueen vain 30 sekuntia kestäneellä kierroksella. Temppu sai sekä Olkkosen, pelikaverit että takana odottaneet joukkuetoverit nauramaan.

– Minun pitää nyt lähteä. Rakastan teitä ja moikka, kuuluivat 20-vuotiaan Olkkosen viimeiset sanat ennen lähetyksen katkeamista.

Olkkonen jakoi tilanteesta videon Twitteriin:

Olkkosen lähtiessä peli oli hänen joukkueensa hyväksi 11–8. Twitterissä eräs ottelussa pelannut pelaaja paljasti heidän hävinneen lopulta ottelun.

Suomalaistähti on ollut harjoittelemassa Hollannissa sijaitsevalla toimistolla joukkueensa kanssa jo useamman viikon. Palovaroitin ei soinut ensimmäistä kertaa, mikä selitti suomalaisen rauhallisen reaktion.

Olkkonen kertoi lähetyksessä vastaavan tilanteen tapahtuneen jo kerran pari viikkoa aiemmin. Silloin pelaajat joutuivat odottamaan tunteja ennen kuin pääsivät takaisin sisälle. Tällä kertaa Olkkonen pääsi takaisin tietokoneelle melko nopeasti, sillä vain 1,5 tuntia myöhemmin hän alkoi taas striimaamaan.

Lue lisää: 19-vuotias Elias Olkkonen näki 1,5 vuodessa peliuran huiput ja pohjat – sitten hän teki päätöksen, joka tuotti monelle fanille pettymyksen

Lue lisää: Elias Olkkonen näkee yhden tilanteen, jossa voisi palata CS:ään

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?