Daniel ”dafran” Francesca sai lapsena kovan oppitunnin isältään: ”Tulin niin vihaiseksi että itkin” - Esports - Ilta-Sanomat

Entinen peli­tähti sai lapsena mie­leen­painu­van oppi­tunnin isältään: ”Tulin niin vihaiseksi että itkin”

Daniel Francesca kiitti kilpailuvietistään isäänsä, joka aikoinaan antoi pelaajalle kunnon selkäsaunoja peleissä.

Daniel ”dafran” Francesca pelasi Overwatch Leaguessa pari kuukautta vuonna 2019 edustaen Atlanta Reign -joukkuetta.

22.7. 10:30

Entinen Overwatch-tähti Daniel ”dafran" Francesca kertoi hiljattain Twitch-lähetyksessään erikoisen tarinan lapsuudestaan, uutisoi Dexerto.

Francesca, 27, paljasti saaneensa kilpailuhenkisyytensä isältään, joka aikoinaan kyykytti poikaa mieleenpainuvalla tavalla legendaarisessa räiskintäpelissä Counter-Strike 1.6:ssa.

– Isäni pieksi minua niin pahasti 1vs1-otteluissa kunnes suutuin ja aloin itkeä. Kirjaimellisesti itkin joka kerta kun hävisin, pelaaja kertoi katsojilleen.

– Ja sitten kun aloin ampumaan häntä seinien läpi ja kehityin pelissä... Isäni lopetti! Todellinen paskaläjä. Hän vain nauroi, kun pieksi minua [pelissä], pelaaja sanoi.

Mieleenpainuva ja erikoinen lapsuudenkokemus kasvatti kuulemma Francescan luonnetta ja kilpailuviettiä.

Ennen tarinatuokiotaan Francesca oli hävinnyt ottelun, jossa hänen kanssaan pelasi eräs 15-vuotias teinipoika. Francesca haastoi hänet 1vs1-otteluun, jonka hän voitti ylivoimaisesti. Selkäsauna toi selvästi muistot pintaan.

Lue lisää: Fortnite-pelaajan nimi toi pelikiellon kesken turnauksen

Lue lisää: Pelaaminen tai koti, sanoivat vanhemmat – Paavo muutti 17-vuotiaana omilleen unelmansa perässä, mikä toteutui

Francesca on entinen Overwatch-pelin ammattilainen, joka urallaan edusti Selfless Gamingia ja Atlanta Reign -joukkuetta, joka kilpaili pelin huippusarjassa.

Liigan suosituimpiin pelaajiin hetkellisesti kuulunut Francesca lopetti kilpailemisen maaliskuussa 2019. 27-vuotias tanskalainen oli huippulahjakas, mutta lupaava ura kariutui ammattimaisuuden puutteeseen ja motivaatio-ongelmiin.

Overwatch-uransa päätyttyä Francesca on todistanut taitonsa eri peleissä, mutta ei ole aloittanut kilpailemista uudelleen. Hän striimaa satunnaisesti Twitchiin, joskin viimeisen vuoden hän on keskittynyt pääasiassa uuteen intohimoonsa – maanviljelyyn.

Lue lisää: Daniel, 26, vaihtoi lupaavan peliuran vihannesten kasvattamiseen – haaveilee omasta mansikkafarmista

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?