Ovi kävi Miikka ”suNny” Kempin ja Jere ”sergej” Salon Gorillaz-joukkueessa - Esports - Ilta-Sanomat

Ovi kävi Miikka Kempin ja Jere Salon joukkueessa

Gorillaz on taas yhtä pelaajaa vailla, kun joukkue päätti harjoitusleirin jälkeen jatkaa ilman tanskalaisosujaa.

Jere ”sergej” Salon ja Miikka ”suNny” Kempin joukkue pohtii kesätauon aikana uutta pelaajaa.

21.7. 12:45

Suomalaisten Counter-Strike-tähtien Miikka ”suNny” Kempin ja Jere ”sergej” Salon Gorillaz-joukkue etsii jälleen uutta pelaajaa.

Joukkueeseen kuuluva ruotsalainen Robin ”flusha” Rönnquist ilmoitti tiistai-iltana, että tanskalainen Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen ei jatka Gorillazissa. Sillassen ehti pelata joukkueessa reilut kaksi kuukautta.

Sillassen kertoi Redditissä joukkueen kokeilleen erilaisia rooleja, minkä takia hänen tryout-sopimus kesti niin pitkään. Pelaajat olivat sanoneet jo aiemmin Sillassenille tekevänsä jatkopäätöksen turnaustauon (19.7.–15.8.) alkaessa. Päätös ei sen takia tullut täytenä yllätyksenä tanskalaiselle, joka oli aiemmin heinäkuussa mukana Sveitsissä pidetyllä harjoitusleirillä.

– [Gorillaz] päätti etsiä pelaajaa, joka on ”luonnollisempi” rifle-pelaajana, mitä minä en ole, koska olen pelannut AWP:llä pääosan urastani, Sillassen kommentoi joukkueen päätöstä Twitterissä.

Kyseessä on jo kolmas Gorillazista lähtevä pelaaja. Kokoonpano esiteltiin huhtikuussa, mutta jo kuukautta myöhemmin Rokas ”EspiranTo” Milasauskas ja Buğra ”Calyx” Arkinille jätettiin sivuun.

Tilalle joukkue löysi Sillassenin ja nuoren pelaajan Yasin ”xfl0ud” Koçin, joka jatkaa kokoonpanossa Kempin, Salon ja Rönnquistin kanssa. Viidennestä pelaajasta odotetaan uutisia vasta pelaajatauon päätyttyä.

Gorillazilla on ollut alusta asti organisaatio, jota ei ole kuitenkaan paljastettu. Mysteeriorganisaatio osti keväällä Salon, Kempin ja Rönnquistin ulos näiden aiemmista sopimuksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?