CS-legenda Aleksi ”allu” Jalli lähtee ENCEstä

Suomalaisen Counter-Striken historian menestyneimpiin pelaajiin lukeutuva Aleksi Jalli lähtee joukkueestaan ENCEstä.

Aleksi Jallin viimeisin jakso ENCEssä kesti yli kolme vuotta. Nyt miehen ja joukkueen tiet erkanevat.

17.6.2021 11:00

Suomalaisen Counter-Striken historian menestynein pelaaja Aleksi ”allu” Jalli jättää joukkueensa ENCEn, kertoo organisaation tiedote.

Jalli on ollut eri ENCE-kokoonpanojen jäsen vuodesta 2013 asti ja hänen viimeisin jaksonsa organisaation riveissä ehti kestää yli kolme vuotta. Jalli ilmoitti toukokuussa pitävänsä taukoa henkilökohtaisista syistä, mutta nyt ENCE on päättänyt jatkaa eteenpäin ilman Jallia.

– Viimeiset kolme vuotta kuluivat niin nopeasti. Niin monia asioita on tapahtunut, sekä hyviä ja ei niin hyviä. Haluan kuitenkin keskittyä positiiviseen. On ollut kunnia tuoda suomalainen organisaatio huipulle ja saavuttaa täällä niin paljon, Jalli sanoo tiedotteessa.

– Haluan kiittää kaikkia entisiä joukkutovereitani, etenkin entistä valmentajaani Slaava ”Twista” Räsästä ja totta kai kaikkia ENCEllä. Suurin kiitos kuuluu faneille, jotka ovat olleet kanssamme sekä hyvinä että vaikeina aikoina.

Jallin tauko jatkuu tiedotteen mukaan läpi kesän. Vielä ei ole selvää, jatkaako hän uraansa jossain muualla. Sopimus ENCEn kanssa on kuitenkin edelleen voimassa, vaikka pelaajan rooli ei jatku.

Jallin lähdettyä ENCEllä ei ole enää CS-joukkueessa yhtään pelaajaa kokoonpanosta, joka voitti keväällä 2019 major-hopeaa.

Lue lisää: ENCEllä karmiva vuosi: Tähti armeijaan, kapteeni kohun keskelle, toimitsijakielto, tappioputket...

Lue lisää: Vain yksi on jäljellä legendaarisesta kokoonpanosta – näin ENCEn pelaajille on käynyt

Koostevideo Jallin parhaista suorituksista ENCEssä:

ENCE on pelannut Jallin jäätyä tauolle 21-vuotiaan puolalaispelaajan Olek ”hades” Miskiewiczin kanssa. Hän jatkaa nyt joukkueessa vakituisella sopimuksella.

Miskiewiczin lisäksi CS-joukkueeseen kuuluvat suomalainen Joonas ”doto” Forss, tanskalainen Marco ”Snappi” Pfeiffer, israelilainen Lotan ”Spinx” Giladi ja puolalainen Pawel ”dycha” Dycha. Joukkuetta valmentaa Eetu ”sAw” Saha.

ENCEn ensimmäinen ottelu virallisesti uudella kokoonpanolla on tänään kello 13, kun joukkue kohtaa Hyenas-joukkueen Funspark ULTI -liigan pudotuspeleissä. ENCE pelaa tällä hetkellä lisäksi Elisa Invitational Summer 2021 -turnausta.

Olek ”hades” Miskiewicz on ENCEn uusi vahvistus. 21-vuotias puolalainen on aloittanut joukkueessa hyvin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?