CS-supertähti Nikola ”NiKo” Kovac tylyttää Valorantia: ”Teitte pelistänne niin helpon” - Esports - Ilta-Sanomat

CS-supertähti tylytti kilpailevaa peliä – sitten olikin täysi rähinä päällä

24-vuotiaan Nikola ”NiKo” Kovačin twiitti Valorant-pelistä jakoi mielipiteitä.

Nikola "NiKo" Kovač, 24, on yksi Counter-Striken supertähdistä. Kommenteista päätellen hän ei arvosta kilpailevaa Valorant-peliä.

6.6. 12:00

Counter-Striken supertähti Nikola ”NiKo” Kovač on tylyttänyt kilpailevaa Valorant-peliä Twitterissä.

Kovač ilmaisi tyytymättömyytensä Valorant-aiheisten twiittien määrään Twitter-feedissään. Valorantin tili vastasi twiittiin giffillä, jossa Mikki Hiiri kävelee kadulla lauleskellen tyytyväisenä.

– Kuvittele varastavasi monia CS:GO-pelaajia tekemällä pelistäsi niin helppo, Kovač kirjoitti vastaukseksi Valorantille.

Kovač twiittasi kyllästymisestään kesken Valorantin ensimmäisen kansainvälisen suurturnauksen, joka järjestettiin viime viikolla Islannissa.

Lue lisää: 1,5 vuoden odotus ohi: Aleksi Virolaisen OG:lle turnausvoitto

24-vuotiaan bosnialaispelaajan twiitti keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja. Kommenteissa on puolustettu ja haukuttu molempia pelejä

– Tule Valorantiin ja voita jotain, jos se on niin helppoa. CS ei ole enää sinua varten.

– Antaakseni NiKolle vähän krediittiä: Tuntemattomat brittipelaajat, jotka eivät päässeet lähellekään sataa parasta CS-pelaajaa, ovat nyt Valorantin eliittiä. Sanonpa vaan.

– Monet pelaajat, jotka ”varastettiin” olisivat lopettaneet [CS:n] kuitenkin. 90 prosenttia vaihtaneista CS-huippunimistä ovat Pohjois-Amerikasta, jossa Valorant on isompi juttu kuin CS.

– Riot ei varastanut mitään, koska [CS:n] ongelma on Valve... [Valve] on kiinnostunut vain takomaan rahaa sen sijaan, että se kuuntelisi pelaajia.

– NiKo on malliesimerkki CS-pelaajasta, joka on epävarma ja vihainen Valorantin olemassaolosta.

Lue lisää: Nikita Sirmitevin joukkue hävisi niukasti trillerifinaalin – lainapelaaja kantoi mestarin voittoon

Vuosi sitten julkaistu Valorant on yli 20 vuotta vanhan CS-pelisarjan tavoin ensimmäisen persoonan taktinen räiskintäpeli. CS:n uusin osa on vuonna 2012 julkaistu Global Offensive (CS:GO).

Samaan lajityyppiin kuuluvat pelit ovat todellisuudessa hyvin erilaisia. Suurimmat erot ovat pelihahmoissa, joita on Valorantissa useita ja CS:sä ei lainkaan, sekä pelin grafiikoita. Valorant on grafiikoiltaan huomattavasti neutraalimpi kun realistisuuteen pyrkivä CS.

Riot Games paljasti hiljattain Valorantilla olevan keskimäärin 14 miljoonaa aktiivista pelaajaa kuukausittain. CS:llä oli toukokuussa vajaat 26 961 867 pelaajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?