1,5 vuoden odotus ohi: Aleksi Virolaisen OG:lle turnausvoitto

OG ja Aleksi ”Aleksib Virolainen odottivat voittoa 1,5 vuotta.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen joukkue voitti ensimmäisen turnauksensa.

3.6.2021 9:25

Counter-Strike-pelaaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen on voittanut joukkueensa OG:n kanssa ensimmäisen turnauksensa.

OG kruunattiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä Spring Sweet Spring 2 -nettiturnauksen voittajaksi. OG voitti finaalissa BIG-joukkueen 2–1 (16–14 Dust II, 13–16 Nuke, 16–9 Mirage).

OG oli yksi neljästä suoran pudotuspelipaikan saaneista joukkueista. Ennen finaalia OG oli voittanut 1Winin ja Team Fiendin.

Virolainen sanoi ottelun jälkeisessä haastattelussa OG:n tarvinneen voittoa, jotta joukkue saa lisää itseluottamusta ja hyvän alun kevään pelaajavaihtojen jälkeen. Parhaillaan Tanskassa harjoitusleirillä oleva joukkue on suomalaiskapteenin mukaan huippuiskussa.

– Tämä ei ollut isoin turnaus, mutta meille se oli tärkeä, koska tarvitsimme jotain tällaista nostamaan itseluottamusta ja saamaan joukkueen oikeille raiteille, Virolainen kommentoi voittoa turnauslähetyksessä.

Virolainen joutui odottamaan ensimmäistä turnausvoittoa OG:n kanssa hieman yli 1,5 vuotta. OG oli aiemmin pelannut ja hävinnyt kaksi finaalia (IEM New York EU 2020, Flashpoint 2).

Spring Sweet Spring ei ollut ykköstason turnaus, kuten vaikka IEM New York, mutta OG nappasi finaalista kovan päänahan. BIG on HLTV:n maailmanlistalla kahdeksas ja OG 20:s.

Turnausvoitosta OG palkittiin 44 000 dollarilla sekä paikalla vuoden 2022 alussa pelattavaan LAN Sweet LAN -turnaukseen, johon osallistuu 16 joukkuetta..

OG:n lisäksi forZe, mousesports, Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix ja suomalainen HAVU Gaming ovat lunastaneet turnauspaikan.

Suomalaiskapteenin lisäksi OG:ssa pelaavat brittiläinen Mateusz ”mantuu” Wilczewski, tanskalaiset Nikolaj ”niko” Kristensen ja Valdemar ”valde” Vangså sekä israelilainen Shahar ”flameZ” Shushan.

OG:n seuraava turnaus alkaa jo tänään torstaina kello 16.30 Suomen aikaa. OG kohtaa IEM Summer -turnauksen B-lohkon avauskierroksella NiPin. 250 000 dollarin huipputurnaus päättyy 13. kesäkuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?