Suomalaisselostaja Arttu Hämäläisen tukka laitettiin uusiksi suorassa lähetyksessä – ”Vaimo on tottunut hullutuksiini” - Esports - Ilta-Sanomat

Suomalaisselostajalle leikattiin ”seppokalju” suorassa lähetyksessä – ”Vaimo on jo tottunut hullutuksiini”

Pelaajat.comin selostajakasvo Arttu ”Olvari” Hämäläinen sai uuden hiustyylin katsojahaasteen takia.

Arttu Hämäläisen hiukset kokivat melkoisen muutoksen katsojahaasteen takia. Tämä kuva on otettu ennen hiusprojektia.

2.6. 13:47

Suomen suosituin Counter-Strike-selostaja Arttu ”Olvari” Hämäläinen koki tiistaina melkoisen muodonmuutoksen, kun hänen hiuksensa laitettiin uuteen kuntoon suorassa Twitch-lähetyksessä.

– En ole vielä kertonut vaimolle mitään tästä. Veikkaan että hän yllättyy kyllä, Hämäläinen naureskeli lähetyksessä ennen operaatiota.

Pelaajat.comille pääasiassa selostavan Hämäläisen päälaki vedettiin kaljuksi, sivuille jääneisiin tupsuihin laitettiin useita eri värejä ja myös parta sekä kulmakarvat saivat osansa huvista. Keskelle päätä maalattiin vielä P-kirjain yrityksen logon mukaisesti.

– Vaimo on jo tottunut minun hullutuksiini. Eihän se tykännyt, mutta pakkohan sen on näitä tempauksia sietää. Lapset tottuivat alkusäikähdyksen jälkeen aika nopeasti, Hämäläinen kertoi keskiviikkona IS:lle.

Hämäläisen tukka ennen ja jälkeen.

Muodonmuutosta seurasi alusta loppuun yli 2000 katsojaa naureskellen. Hämäläisen heittäytymistä hehkutettiin useasti, mutta mies itse oli normaalia hiljaisempi. Lopputuloksen paljastuessa hymy hyytyi hetkeksi.

– 5/5. Lippiksiä ostamaan, Hämäläinen naureskeli lähetyksessä nähtyään lopputuloksen.

Hämäläinen laittoi hiuksensa peliin Pelaajat.comin Twitch-tilaajahaasteen takia. Yritys avaa pian uuden studionsa Jyväskylään, mitä varten rahaa on kerätty sponsorien lisäksi Twitch-katsojilta.

Tiettyjen tilaajamäärien toteutuessa katsojat palkitaan jollain tavalla. Päivitetyn hiustyylin lisäksi on jo järjestetty 2000 euron Dota 2 -turnaus. Mahdollisia tulevia tempauksia ovat myllyenglanniksi selostaminen ja kylpyammeesta tehtävä bingolähetys.

–[Tilaajatavoitteita] miettiessä tämä tuntui ihan hauskalta idealta. Nyt kun kävi näin, niin eihän se niin hyvä idea ollutkaan.

Hämäläisen uusi kuontalo on tuonut monelle mieleen Salattujen elämien Seppo Taalasmaan, joka on rokannut vastaavaa hiusmallia (”seppokaljua”) jo pidemmän aikaa.

– Kaikenlaisia tempauksia olemme yhdessä yhteisömme kanssa tehneet, mutta tämä menee kyllä kansalliseen kärkiluokkaan. Olen ylpeä siitä, miten suomiskene on meidän kelkassamme nauramassa ja pitämässä hauskaa jokaisessa lähetyksessä. Tämä oli yksi kädenojennuksista heille, Hämäläinen kommentoi heittäytymistään naureskellen IS:lle.

Lue lisää: Arttu, 33, saa työssään jatkuvasti lokaa niskaan: ”Mitä tahansa sanot, joku siitä kuitenkin loukkaantuu”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?