Kilpapelaaja tajusi normaalina pitämänsä elämäntavan todellisen hinnan – "Kymmeniä tuhansia dollareita” - Esports - Ilta-Sanomat

Kilpapelaaja tajusi normaalina pitämänsä elämäntavan todellisen hinnan – "Kymmeniä tuhansia dollareita”

24-vuotias entinen ammattilaispelaaja neuvoo tulevia ammattilaisia innostumaan ruoanlaitosta.

Caleb ”McGravy” McGarvey pelasi Overwatch Leaguessa vuosina 2019 ja 2020. Hänet muistetaan Los Angeles Valiant -joukkueesta.

1.6. 13:20

Entinen Overwatch-ammattilainen Caleb ”McGravy”” McGarvey on jakanut Twitterissä normaalista poikkeavan vinkin pelaajille, jotka haaveilevat ammattilaisurasta.

– Kokkaa omat ruokasi, äläkä tuhlaa kymmeniä tuhansia dollareita ruoan kotiinkuljetukseen. Potkin itseäni joka päivä miettiessäni, miten paljon olen tuhlannut siihen rahaa vuosien aikana, 24-vuotias yhdysvaltalaispelaaja vinkkasi omien kokemustensa pohjalta.

– Tekevätkö ihmiset todella noin? Tilaavat ruokaa päivittäin, hämmästeli eräs kommentoija.

– Se on paljon yleisempää kuin luulet, McGarvey vastasi.

Team Envy-, Florida Mayhem- ja Los Angeles Valiant -joukkueita urallaan edustaneen McGarvey twiitti on kerännyt tuhansia tykkäyksiä. Monet kommentoijat ovat samastuneet McGarveyn kokemukseen ja jakaneet omia vinkkejä.

– Minulla on ollut DoorDash [ruoantilauspalvelu] vasta vuoden, mutta olen käyttänyt jo 2000 dollaria. Tilaan ruokaa vain 2–3 kertaa viikossa ja tippaan viisi dollaria joka kerta, mutta 20 dollaria per tilaus käy nopeasti kalliiksi, totesi toinen kommentoija.

– Voit myös noutaa ruoan itse, jos haluat syödä helposti. Kuljetusmaksut ovat hulluja.

– Tämä on huippuvinkki ihan jokaiselle. Elämäni isoin virhe on ollut syödä vaivatta sen sijaa, että olisin opetellut kokkaamaan kätevästi.

– Helpommin sanottu kuin tehty. Vaikea löytää motivaatiota tehdä ruokaa, kun olet harjoitellut 8–12 tuntia ja katsonut ottelutallenteita, eräs kommentoija huomautti.

– Keskivertokilpapelaajan elämäntaidot ja yleiset tavat ovat melko kamalat. Organisaatioiden tulisi tarjota opetusta tai jotain, eräs kommentoi.

McGraveyn vinkki ei ole mikään ällistyttävä neronleimaus, mutta hyvä muistutus, miten pienistäkin puroista voi syntyä suuri joki.

Vinkki koskettaa erityisesti nuoria pelaajia, jotka ovat muuttaneet esimerkiksi nuorina pois kotoa ammattilaisuran perässä. Tämä on yleistynyt viime vuosina varsinkin Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa, jossa kilpatoimintaa on sidottu kaupunkeihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?