Team Liquid -pelaaja Elias ”Jamppi” Olkkonen teki ison päätöksen: ”Se on nyt varmaa etten palaa CS:ään” - Esports - Ilta-Sanomat

Elias ”Jamppi” Olkkonen ei palaa CS:ään – jätti silti takaoven auki

Elias ”Jamppi” Olkkonen vahvisti jatkavansa kilpauraa Valorantissa, vaikka kiistelty CS-pelikielto on purettu.

Elias Olkkonen, tutummin Jamppi, nousi nopeasti Valorantin huipulle. Hän haluaa voittaa kaikki pelin suurimmat turnaukset.

14.5. 11:26

Elias ”Jamppi” Olkkonen on vahvistanut Twitterissä jatkavansa kilpauraansa Valorantissa eikä suunnittele tällä hetkellä paluuta Counter-Strikeen.

Twitterissä hän kertoi rakastavansa Valorantia ja olevansa tyytyväinen nykytilanteeseensa, joten hän ei ole lähdössä mihinkään. Twiitissä oli lisäksi aiheeseen liittyen video, joka on napattu pelaajan Twitch-lähetyksestä.

– Se on nyt varmaa, etten palaa CS:ään. Toivon ettei kovin moni ole pettynyt päätökseen, jonka tekeminen oli erittäin vaikeaa, Olkkonen kertoo videolla.

19-vuotias Olkkonen paljasti saaneensa muutamia mielenkiintoisia tarjouksia liittyen CS:ään, mutta näki paremmaksi jatkaa Valorantissa, jossa hän haluaa voittaa kaiken mahdollisen.

Hän ei kuitenkaan sulkenut pois mahdollisuutta, että kilpailisi vielä joskus urallaan CS:sä. Toistaiseksi hän kuitenkin keskittyy vain ja ainoastaan Valorantiin.

– Ehkä jossain kohtaa tulevaisuudessa, yhden, kahden tai kolmen vuoden päästä, saatan palata takaisin CS:GOhon. Kuka tietää. En pysty ennustamaan tulevaisuutta. Olen tosi iloinen siitä, mihin olemme päässeet Team Liquidin kanssa Valorantissa. Rakastan todella tätä peliä, Olkkonen kommentoi nykytilannettaan.

Olkkonen aloitti Valorantin pelaamisen tammikuussa 2021, kun hän jäi ilman paikkaa uudelleenrakennetussa ENCEn Counter-Strike-joukkueessa.

Valorantissa nopeasti kehittynyt suomalaispelaaja siirtyi helmikuussa Team Liquidiin, joka on nyt yksi pelin kuumimmista joukkueista. Tarkkuuskivääripelaajaa Olkkonen on ollut yksi joukkueen tähdistä.

Ennen Valorant-uraa Olkkonen pelasi CS:ää, jossa häntä pidettiin yhtenä pelin superlupauksista. Uraa haittasi kuitenkin pelijulkaisija Valven antama ja kiistelty major-turnauksiin liittyvää pelikielto, josta on väännetty oikeudessa asti.

Valve ilmoitti täysin yllättäen huhtikuussa 2021 muuttavansa linjaustaan koskien major-pelikieltoja. Olkkonen oli yksi tunnetuimmista nimistä, jonka pelikielto purettiin uuden linjauksen seurauksena.

Olkkosen tähdittämä Team Liquid on yksi kymmenestä joukkueesta, joka kilpailee pelin ensimmäisen kansainvälisen turnauksen voitosta Islannissa 24.-30.5. Liquid kuuluu ennakkosuosikkeihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?