Naispelaaja sai väitteiden mukaan potkut kiristettyään alastonkuvilla – ”Hän tarvitsi syyn olla yhteydessä minuun” - Esports - Ilta-Sanomat

Väite: Naispelaaja kiristi toista alastonkuvilla ja sai potkut huippujoukkueesta

Cloud9 White -joukkueessa Valorantia pelannut Kaitlin ”Keiti” Boopin sai väitteiden mukaan potkut erikoisesta syystä.

Cloud9 White -joukkue esiteltiin lokakuussa animetyylisellä piirroksella, koska koronan takia pelaajia ei ole saatu samaan tilaan kuvattavaksi. Kaitlin ”Keiti” Boop ei ole kuvassa, koska hän pelasi joukkueessa 12.3.–13.4.2021.­

20.4. 14:52

Valorantin paras naisjoukkue Cloud9 White yllätti monet kuun alussa ilmoittaen Kaitlin ”Keiti” Boopin jättävän joukkueen vain kuukauden ja yhden turnausvoiton jälkeen.

Eron syytä spekuloitiin laajalti, mutta nyt se on saattanut paljastua. Eri turnauslähetyksissä pelikameraa ohjaava Melanie ”Mel” Hoi-san jakoi Twitterissä kirjoituksen, jossa hän väittää Boopin kiristäneen häntä kaksi vuotta vanhoilla alastonkuvilla.

Hoi-san kertoi lähettäneensä kuvat aikoinaan eräälle miehelle. Hiljattain hän sai tuntemattomalta Twitter-käyttäjältä viestin, jossa uhattiin jakaa kuvat nettiin.

Nainen ei reagoinut viestiin, mutta sitten hän sai yksityisviestin Boopilta, joka kertoi jonkun lähettäneen kuvia hänelle. Hoi-san ei tuntenut entuudestaan Boopia, mutta kiitti pelaaja tiedosta. Tästä alkoi kaksikon keskustelu.

Keskustelun aikana Hoi-san sai tietää Boopin tuntevan alastonkuvia alun perin saaneen miehen. Myöhemmin samana iltana Boop myönsi olleensa uhkauksen esittäneen tuntemattoman tunnuksen omistaja.

Hoi-sanin mukaan Boop halusi ystävystyä hänen kanssaan, minkä vuoksi hän oli kehittänyt koko kuvion. Väitteen mukaan Boop oli käyttänyt nimetöntä tunnusta kuvilla uhkailuun ja sen jälkeen antanut varoituksen henkilökohtaisella tilillään luottamuksen voittaakseen.

Hoi-san meni shokkiin yllättävästä paljastuksesta. Hän oli yhteydessä Cloud9:ään, joka ilmoitti nopeasti pelaajan jättävän organisaation ilman sen kummempia perusteluja. Asiat hoidettiin yksityisesti, mutta Hoi-san päätti tuoda asian julki, koska se oli jäänyt painamaan häntä.

19-vuotias Boop ilmoitti ennen kirjoitusta pitävänsä lyhyen tauon pelaamisesta ja somesta. Hän tai Cloud9 eivät ole kommentoineet väitteitä. Monet Boopin entiset joukkuetoverit Cloud9:stä ovat ilmaisseet tukensa Hoi-sanille, vaikka tilanteen takia joukkue on joutunut jättämään välistä karsintoja.

Boop on yksi Valorantin tunnetuimmista naispelaajista. Cloud9:n voittamassa turnauksessa hän oli joukkueensa kiistaton tähtinimi. Aiemmin hän on kilpaillut Counter-Strikessa, jossa hän edusti muun muassa Mythic-joukkuetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?