Entinen CS-supertähti ylistää Elias ”Jamppi” Olkkosta – ”Pistäkää tämä mieleen” - Esports - Ilta-Sanomat

Entinen CS-supertähti ylistää Elias ”Jamppi” Olkkosta – ”Pistäkää tämä mieleen”

Elias ”Jamppi” Olkkonen on pelannut Valorantia vain pari kuukautta, mutta on tehnyt jo melkoisen vaikutuksen nimekkääseen joukkuetoveriinsa.

Adil ”ScreaM” Benrlitom uskoo Elias ”Jamppi” Olkkosesta tulevan yksi maailman parhaimmista Valorant-pelaajista.

14.4. 20:11

Counter-Striken useita huippujoukkueita vuosina 2011–17 edustanut belgialainen Adil ”ScreaM” Benrlitom on nykyisin yksi Valorant-pelin tähdistä.

Benrlitom edustaa maineikasta Team Liquidia, joka ilmoitti helmikuussa suomalaisen 19-vuotiaan Elias ”Jamppi” Olkkosen olevan Valorant-joukkueensa uusi vahvistus.

CS-uransa ennenaikaisesti kiistellyn pelikiellon takia lopettanut Olkkonen aloitti Valorantin pelaamisen alkuvuodesta. Muutamassa kuukaudessa hän on löytänyt paikkansa pelin kärkinimien joukosta.

Nuori suomalainen on keskittynyt Jett-hahmoon, jolla pelatessa käytetään lähes poikkeuksetta tarkkuuskivääriä. Olkkonen tunnettiin vastaavasta aseesta CS:ssä. Belgialainen joukkuetoveri on nyt kirjoittanut Twitteriin uskovansa vahvasti Olkkosen tulevaisuuteen pelissä.

– Jamppi on maailman paras Jett-pelaaja pian. Pistäkää tämä mieleen, Benrlitom twiittasi.

Kommenteissa monet ovat muistuttaneet Sentinels-joukkueessa Cloud9:stä lainalla olevasta Tyson ”TenZ” Ngosta ja Acend-joukkueen Mehmet Yağız ”cNed” İpekistä, jotka ovat monien mielestä kaksi parasta tällä hetkellä.

– Hän voi olla toiseksi paras cNedin jälkeen.

– Tenz, luitko tämän twiitin?

– Derkellä voi olla jotain sanottavaa tästä pian, kirjoitti eräs viitaten Fnatic-joukkueen suomalaistähteen Nikita ”Derke” Sirmiteviin.

İpek on kommentoinut twiittiä lyhyesti todeten vain ”toivon niin”. Olkkonen ei ole kommentoinut twiittiä, mutta on tykännyt siitä.

Team Liquid pelaa tällä viikolla Valorant Champions Tour -sarjan Euroopan-divisioonan toisessa Challengers-karsinnassa. Liquid kohtaa perjantaina CE Callingin kello 21. Karsinnasta etenee jatkoon kahdella voitolla.

Kaikille avoimet esikarsinnat pelattiin viime viikolla. Suomalaispelaaja oli joukkueensa ykkösnimi tilastojen osalta kahdessa viimeisessä ja tärkeässä pelissä, joissa Liquid kaatoi Alliancen ja Ninjas in Pyjamasin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?