HAVU teki kovan tempun, mutta hävisi – maailman kolmonen oli liikaa finaalissa - Esports - Ilta-Sanomat

HAVU teki kovan tempun, mutta hävisi – maailman kolmonen oli liikaa finaalissa

HAVU Gaming voi olla tyytyväinen turnaukseen, sillä suomalaisjoukkue otti kaksi isoa voittoa ja päätti finaalissa venäläisvastustajan kovan putken.

Jemi ”jemi” Mäkisen HAVU teki finaalissa kovan tempun, mutta ratkaisevassa kartassa ennakkosuosikkina pelaamaan lähtenyt venäläisjoukkue oli selvästi parempi.­

4.4. 16:11

HAVU Gamingin Counter-Strike-joukkue jäi sunnuntaina toiseksi Pinnacle Cupissa. Finaalin voitti 2–1-tuloksella venäläisjoukkue Gambit Esports, joka on HLTV:n maailmanlistalla kolmas.

Gambit voitti Trainin 16–8 ja Overpassin 16–7, mutta hävisi välissä yllättäen Miragen 10–16. Karttavoitto oli HAVUlta erittäin kova temppu, koska Gambit oli voittanut siinä kaikki tänä vuonna pelaamansa seitsemän ottelua. Gambitin jalkoihin olivat jääneet Winstrike, Virtus.pro, Heroic, Na`Vi, TeamOne, FURIA ja Spirit.

Turnausvoitosta Gambit sai 80 000 dollaria ja HAVU hopeasta 20 000. HAVUlle hopeasija oli jatkoa hienosti alkaneelle vuodelle: Turnauksen aikana HAVU nappasi voitot muun muassa Ninjas in Pyjamasista ja BIGistä, jotka ovat HLTV:ssä sijoilla 11 ja 8.

Taneli ”disturbed” Veikkolan valmentamassa HAVUssa pelaavat Olli ”sLowi” Pitkänen, Lasse ”ZOREE” Uronen, Jani ”Aerial” Jussila, Sami ”xseveN” Laasanen sekä Jemi ”jemi” Mäkinen. Suomalaisjoukkueen sijoitus HLTV:ssä on 17.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?