Jättiyllätys sivu suun! ENCE menetti hurjan johdon, hävisi ja putosi pudotuspeleistä - Esports - Ilta-Sanomat

Jättiyllätys sivu suun! ENCE menetti hurjan johdon, hävisi ja putosi pudotuspeleistä

ENCE oli lähellä pudottaa HLTV:n maailmanlistan nelosen, mutta 15–3-johtoasema ratkaisevassa kartassa kääntyi lopulta jatkoaikatappioksi.

Lotan ”Spinx” Giladin ja ENCEn matka liigassa päättyi karuun tappioon.­

3.4. 20:05

ENCEn matka Counter-Striken huippusarjan ESL Pro Leaguen pudotuspeleissä päättyi lauantaina karuun tappioon. Virtus.pro vei erittäin jännittävän ottelun niukasti 2–1 (6–16 Inferno, 16–7 Train, 17–19 Dust II).

Joonas ”doto” Forssin ja Aleksi ”allu” Jallin edustama ENCE lähti otteluun selvänä altavastaajana, mutta kävi erittäin lähellä jättiyllätystä. ENCE johti ratkaisevaa karttaa Dust II:ta 15–3.

ENCE oli useissa tilanteissa lähellä sitä ainoaa puuttuvaa kierrosvoittoa, mutta kuin ihmeen kaupalla Virtus.pro vei jännittävät tilanteet yksi toisensa perään ja nousi tasoihin. Ensimmäinen jatkoaika näytti päättyvän tasan, mutta Virtus.pro hoiti tyylikkäästi loppuun uskomattoman nousunsa.

Tappiolla varmistui etteivät suomalaispelaajat taistele tänä keväänä ESL Pro Leaguen voitosta. ENCEn lisäksi pudotuspelien avauskierroksella putosi Jesse ”zehN” Linjalan ja lainapelaaja Miikka ”suNny” Kempin FunPlus Phoenix, joka hävisi FURIA-joukkueelle 1–2.

ENCE ja FPX jäivät molemmat 24 joukkueen liigassa sijalle 9.–12. Aleksi ”Aleksib” Virolainen johtama OG putosi jo lohkovaiheessa hävittyään ratkaisevan ottelun FPX:lle. OG oli loppusijoituksissa 13.–16.

ESL Pro League on CS:n arvostetuin liiga. Nyt pelattava kausi on jo 13:s, joka huipentuu sunnuntaina 11.4. pelattavaan finaaliin. Liigavoittaja palkitaan 175 000 dollarilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?