Muistatko Boten Anna -hitin tehneen ruotsalaismiehen? Tältä 36-vuotias Basshunter näyttää Netflixin julkaisemalla Dota-aiheisella mainosvideolla - Esports - Ilta-Sanomat

Muistatko Boten Anna -hitin esittäjän Basshunterin? Tältä 36-vuotias näyttää nykyisin

Basshunter mainostaa Netflixin uutta animesarjaa yllättävällä videolla, jossa kuullaan ruotsalais-dj:n vanhaa ja pelaajia puhuttelevaa hittiä.

Basshunter vuonna 2021 ja 2006. Molemmat kuvat ovat hitiksi nousseen peliaiheisen Dota-kappaleen musiikkivideosta, josta saatiin 15 vuoden tauon jälkeen uusi versio Netflixin uutuussarjan myötä.­

26.3. 9:59

Ruotsalainen dj Jonas Altberg eli Basshunter oli kesällä 2006 uransa huipulla, kun Boten Anna -hitti valloitti Pohjoismaat.

Boten Annan kanssa samalla LOL-levyllä (2006) oli myös toinen hittibiisi, Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA, joka ei kuitenkaan noussut samanlaiseen suosioon. Kappale kävi Suomen sinkkulistan toisella sijalla (40/2006), mutta putosi kolmen viikon jälkeen.

Dota-pelin pelaamisesta ja kavereiden kanssa Ventrilo-keskusteluohjelmassa hengaamisesta kertova Vi sitter i Ventrilo och spelar DotA on sen sijaan pelaajille tuttu. Kappale on nyt noussut taas esille vuosien tauon jälkeen.

Syynä on Netflixin uusi animesarja, DOTA: Dragon's Blood, joka nimensä mukaisesti perustuu suosittuun tietokonepeliin. Torstaina 25.3. julkaistua sarjan ensimmäistä kautta varten Netflix on lyöttäytynyt yhteen Basshunterin kanssa.

Puolitoista minuuttia kestävällä videolla esiintyy nykyisin 36-vuotias Altberg, joka istuu tietokoneella pelaten Dotaa ja katsoen samalla uutta animea. Nostalgiaa herättävä video nousi Redditin Dota-alueen ykköspuheenaiheeksi. Video on katsottavissa alta.

– Pyhä jysäys, minun lapsuuteni!

– Onko tämä totta?

– Hyvää työtä Netflix. Tiedätte, mitä Dota-fanit haluavat.

– Tämä tuntuu vanhan ystävän paluulta. Minulla oli ikävä sinua.

Tältä ruotsalainen näytti vuonna 2006 julkaistulla Dota-kappaleen musiikkivideolla, jota on katsottu 45 miljoonaa kertaa:

Dota-animesarja esiteltiin täysin yllättäen helmikuussa. K18-sarjasta on suunniteltu peräti kolme kautta, mutta toistaiseksi Netflix ei ole vahvistanut edes jatkoa ensimmäiselle kaudelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?