Video: Suomalaisen CS-pelaajan uhkarohkea temppu neljää vihollista vastaan päätyi täyteen nöyryytykseen

Suomalainen CS-pelaaja teki vaikeassa tilanteessa uhkarohkean päätöksen – tuloksena vastustajien täydellinen nöyryytys

Niko ”choco” Munukan uhkarohkea päätös tiukassa tilanteessa toi joukkueelle toivotun jackpotin.

25.3.2021 20:36

Counter-Strike-pelaaja Niko ”Choco” Munukka voitti keskiviikkona ESEA Main -liigan pudotuspeleissä vaikealta näyttäneen tilanteen, jossa hän oli yksin neljää pelaajaa vastaan.

IQUE.gg-joukkueessa pelaava Munukka voitti kierroksen numero 12 uhkarohkealla päätöksellä, jolla hän suorastaan nöyryytti vastustajia.

Munukka sai vaikealta näyttäneessä tilanteessa aluksi kaksi tappoa aivan peräkkäin A-pommipaikalle, mutta hänelle jäi vain kaksi elämäpistettä. Pommin viritettyään hän lähti välittömästi kiertämään vastustajia selkään terroristien aloituspaikan kautta kohti kartan keskiosaa.

Kiertäminen aloituspaikan kautta vastustajia selkään vei kellosta reilut 20 sekuntia, mutta lopputulos ei olisi voinut olla onnistuneempi. Munukka pääsi yllättämään molemmat jäljellä olevat vastustajat, jotka eivät osanneet lainkaan odottaa suomalaisen puolustavan pommia niin kutsutusta linkistä.

IQUE.gg voitti lopulta kartan 16–9 ja koko sarjan 2–1. Munukka oli ratkaisevassa kartassa joukkueensa kärkinimi : 1vs4-voiton ohella hän sai yhteensä 28 tappoja, kuoli 11 kertaa ja teki vahinkoa 101,68 pisteen edestä per kierros.

Suomalaisjoukkueen pelit jatkuvat toisen kierroksen ottelulla sunnuntaina. Main on ESEA-liigan sarjatasoista kolmanneksi korkein. Sen alla ovat Open sekä Intermediate ja yläpuolella Advanced sekä Premier.

IQUE.gg on ollut yksi alkuvuoden kuumista CS-joukkueista Suomessa. Joukkue sijoittui Elisan CS-liigassa toiseksi voittaen finaalissa jopa kartan HAVUlta, mutta jäi viime viikonlopun Pelaajat.com Seriesissä lohkojumboksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?