Katsojan lähettämä viesti pisti suomalaisselostajan pasmat sekaisin – ”Meni roska silmään, perkele” - Esports - Ilta-Sanomat

Viesti katsojalta pani suomalaisselostajan pasmat sekaisin – ”Meni roska silmään”

Masentunut katsoja lähetti kiitokset Counter-Strike-selostajalle Arttu Hämäläiselle.

Katsojapalaute herkisti Arttu Hämäläisen.­

23.3. 10:46

Counter-Strike-selostaja Arttu Hämäläinen jakoi maanantaina Twitterissä katsojalta saamansa viestin, joka sai jopa selostajan herkistymään.

Viestissä monta vuotta masennuksesta kertomansa mukaan kärsinyt katsoja kuvaili Hämäläistä eli ”Olvaria” mahtavaksi persoonaksi, joka on tuonut tämän elämään runsaasti iloa ja hauskuutta. Katsoja kehui erityisesti Pelaajat.comin selostajan iloista ja huumorintäytteistä selostustyyliä.

Hämäläinen ei omien sanojensa mukaan tule usein ajatelleeksi, kuinka monet katsojat saavat jotain irti miehen ”älyttömästä läpästä”. Viesti lämmitti sydäntä, mutta herkisti myös selostajan.

– Meni oikeasti roska silmään. Perkele, Hämäläinen totesi suomalaiseen tapaan muutama minuutti sen jälkeen kun oli jakanut kuvan.

Twiitti on kerännyt satoja tykkäyksiä ja joitain kommentteja. Muun muassa HAVU Gamingin osakas Sani Leino muistutti monen kaipaavan koronahelvetin keskellä rentoa viihdettä.

– Mä en oo varma hiffaatteko aina miten monelle te ootte ankean arjen piristäjiä tässä haastavassa ajassa. Monella voi olla aika tiukkaa monestakin syystä ja on kiva vaan heittää vapaalle, viihtyä ja nauraa, Leino vastasi twiittiin.

Kiitosta annettiin Hämäläisen lisäksi Pelaajat.comin CS-lähetyksiä viime aikoina kommentoineelle Slaava ”Twista” Räsäselle, joka on tuonut asiantuntijuutta selostamoon.

34-vuotias Hämäläinen tunnetaan nykyisin parhaiten CS-selostajana, mutta hän on selostanut lisäksi monia muita pelejä sekä urheilun puolella jääkiekkoa ja jalkapalloa. Hämäläinen avasi työtään ja uraansa IS:lle loppuvuodesta 2019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?