Pitkä odotus päättyy: ENCE ja HAVU kohtaavat maaliskuussa!

ENCE ja HAVU kohtaavat kahden vuoden tauon jälkeen 12. maaliskuuta.

Entiset joukkuetoverukset Sami ”xseveN” Laasanen (vasemmalla) ja Aleksi ”allu” Jalli kohtaavat pian erikoisottelussa.

26.2.2021 12:00

Suomen kahden tunnetuimman esports-organisaation eli ENCEn ja HAVU Gamingin Counter-Strike-joukkueet kohtaavat maaliskuussa yli kahden vuoden tauon jälkeen.

Alkuvuodesta kansainvälistynyt ENCE ja täysin suomalaisella kokoonpanolla kilpaileva HAVU kohtaavat 12. maaliskuuta kello 18. Odotettu ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

ENCEssä on kolme suomalaista: Aleksi ”allu” Jalli sekä HAVUsta viime vuoden lopulla siirtyneet Joonas ”doto” Forss ja valmentaja Eetu ”sAw” Saha. HAVUn kokoonpanossa pelaa entisistä ENCE-pelaajista Sami ”xseveN” Laasanen ja Jani ”Aerial” Jussila.

Ottelu on osa Pelaajat.com Series -sarjaa, jota kautta suomalaisjoukkueilla on mahdollisuus päästä mukaan BLAST-järjestäjän suuriin turnauksiin tänä keväänä ja syksynä.

HAVU ja ENCE kohtaavat sarjan Showoff-ottelussa, jonka voittaja saa paikan Pohjoismaiden väliseen Nordic Masters -huippukarsintaan. Häviäjä joutuu puolestaan hakemaan uutta vauhtia kahdeksan suomalaisjoukkueen välisestä kevätfinaalista, josta vain yksi jatkaa lopulta Nordic Mastersiin.

Odotettua kohtaamista ja muita uutuussarjan otteluita voi seurata suomeksi selostettuna Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Suomalaisfanit ovat odottaneet kieli pitkällä jo pidemmän aikaa kahden suosikkinimen kohtaamista, sillä edellisestä ottelusta on jo kaksi vuotta. ENCE voitti helmikuussa 2019 Assemblyillä pelatun finaalin 2–0.

Muokattu 1.3. klo 12.00: Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kaksi vuotta sitten eivätkä 2,5.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?