Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG:lle selvä tappio – huipputurnaus päättyi jumbosijaan - Esports - Ilta-Sanomat

Aleksi Virolaisen OG:lle selvä tappio – huipputurnaus päättyi jumbosijaan

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen ja OG:n matka IEM Katowice -suurturnauksessa päättyi B-lohkon jumbosijaan.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen ja OG:n matka kevään suurimmassa CS-turnauksessa päättyi B-lohkon jumbosijaan kahdella tappiolla.­

20.2. 15:03

Suomalaisen Counter-Strike-pelaajan Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tähdittämä OG-joukkue on pudonnut IEM Katowice -suurturnauksesta. OG hävisi lauantaina FaZe Clanille, joka vei voiton selvästi 2–0 (16–7 Mirage, 16–9 Dust II).

Virolaisen johtama OG aloitti lauantain ottelussa molemmat kartat heikosti: Miragessa ensimmäinen kierrosvoitto tuli terroristeina 0–5-tilanteessa, Dustissa poliisina vasta 0–7. OG voitti heikoista aluista huolimatta kummankin kartan avausosiolla kuusi kierrosta, mutta molemmilla kerroilla FaZe karkasi selvään voittoon puoltenvaihdon jälkeen.

Häviön jälkeen Virolainen kertoi ajatuksistaan Telian suorassa lähetyksessä. Suomalaiskapteenin mukaan OG:n viimeaikainen turnausmenestys on ollut turhauttavaa, koska ahkera harjoittelu ei ole näkynyt tuloksissa.

– Jotenkin en vain ymmärrä, miten se [harjoittelu] ei näy tuolla servulla. Asiat saattavat olla välillä niin eri lailla präkissä, kun ei ole huolen häivää ja semmoista painetta, Virolainen sanoi Telian haastattelussa selvästi turhautuneena.

FaZe-pelaajan Håvard ”rain” Nygaardin uskomaton 1vs3-voitto Dustissa:

Tappio oli B-lohkossa pelaavalle OG:n toinen, joten turnaus päättyi jaettuun viimeiseen sijaan. OG oli aiemmin hävinnyt lohkovaiheessa Team Vitalitylle 0–2.

Miljoonan dollarin IEM Katowice (18.–28.2.) on kevään suurin CS-turnaus. Kevään ykkösturnauksessa ei ole jaossa major-mestaruutta, kuten vuosina 2014, -15 ja -19.

16 joukkueen lohkovaihe päättyy huomenna sunnuntaina. Pudotuspelit alkavat muutaman välipäivän jälkeen perjantaina 26.2. Katowicen hallitseva mestari on juuri HLTV:n maailmanlistan kärkeen noussut Natus Vincere, joka on varmistanut jo paikkansa pudotuspeleihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?