Miikka Kemppi pääsi eroon ENCE-sopimuksesta – vahvistaa IS:lle kokoavansa kansainvälistä joukkuetta

Miikka ”suNny” Kempin sopimus ENCEn kanssa on purettu.

26-vuotias Miikka ”suNny” Kemppi on nyt vapaa agentti.

19.2.2021 12:09

ENCEn Counter-Strike-joukkuetta 1,5 vuotta edustanut Miikka ”suNny” Kemppi on jatkossa vapaa agentti. Pelaaja ilmoitti asiasta Twitterissä.

Kemppi on ollut poissa ENCEn kokoonpanosta sitten joulukuun, jolloin kokoonpano ajautui kriisiin ja koki suuria muutoksia. Tilanteen takia Kemppi päätti siirtyä sivuun kokoonpanosta.

26-vuotias Kemppi vahvisti tammikuussa Ilta-Sanomille kokoavansa uutta kansainvälistä joukkuetta yhdessä Robin ”Flusha” Rönnquistin ja Timothy ”Autimatic” Tan kanssa. Uutisen jälkeen Ta on vaihtanut Valorant-peliin ja Rönnquist todennut, että projekti tuskin toteutuu.

Kemppi vahvistaa nyt kuitenkin IS:lle kokoavansa yhä kansainvälistä kokoonpanoa Rönnquistin kanssa. Mukaan on tarkoitus saada ”nuoria ja kokeneita pelaajia”. Suomalaispelaaja on kuitenkin avoin kuulemaan myös muita tarjouksia.

Kemppi pelasi ennen ENCEä kansainvälisessä mousesports-joukkueessa, joka oli yksi maailman huippunimistä vuonna 2018. Samana vuonna Kemppi valittiin HLTV:ssä vuoden 16. parhaaksi pelaajaksi.

Korjattu 13.54: Kemppi oli vuonna 2018 maailman 16. paras pelaaja, ei 18.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?