ENCEn ex-valmentaja löysi töitä – aikoo jatkaa myös valmentamista

Slaava Räsänen selostaa ainakin kesään asti CS-otteluita Pelaajat.comille, mutta hän aikoo myös jatkaa töiden tekoa valmentajana.

ENCEä yli kaksi vuotta valmentanut Slaava ”Twista” Räsänen aikoo jatkaa valmennushommia, mutta selostaa CS:ää ainakin kevään ajan.

ENCEn Counter-Strike-joukkueen entinen valmentaja Slaava ”Twista” Räsänen selostaa ainakin kesään asti otteluita Pelaajat.comin Twitch-lähetyksissä.

Räsänen kommentoi jo viime viikolla Pelaajat.comin lähetyksessä muun muassa uudistetun ENCEn ensimmäiset turnauspelit. Aiempaa lähetyskokemusta hänellä on lisäksi Ylen lähetyksistä vuosilta 2014–15.

Pelaajat.com näyttää tulevina kuukausina muun muassa BLASTin ja Snow Sweet Snowin otteluita suomeksi Twitchissä.

33-vuotias Räsänen on yksi Suomen kokeneimmista CS-pelaajista. Hän kilpaili pelisarjassa yli kymmenen vuotta, minkä lisäksi hänellä on valmennuskokemusta useammalta vuodelta iGamessa ja ENCEssä.

ENCE nousi Räsäsen valmennuksessa maailman parhaiden joukkoon, mutta myös putosi sieltä vaikean viime vuoden päätteeksi. Viime syksynä Räsänen jäi kiinni aiemmin tapahtuneesta huijaamisesta, josta hän sai toimitsijakiellon major-arvoturnauksiin. Kiellon pituutta ei ole vielä paljastettu, mutta se on oletettavasti elinikäinen.

Takaiskusta huolimatta Räsänen aikoo jatkaa valmentajan töitä, mutta jatkossa yksityisesti. Hän paljasti asian Pelaajat.comin uutisessa, jonka mukaan Räsäsen suunnitelmista kuullaan lisää tulevien viikkojen aikana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?