Sensuellit tatuoinnit peittävät CS-ammattilaisen Kevin ”HS” Tarnin raajoja – teoksilla yllättävä yhteys BB-Kätliniin - Esports - Ilta-Sanomat

Sensuellit tatuoinnit koristavat CS-ammattilaisen raajoja – teoksilla yllättävä yhteys BB-Kätliniin

Big Brotherista julkisuuteen ponnahtanut Kätlin Malm (entinen Laas) pyörittää tatuointistudiota Tallinnassa. Yksi Kätlinin tatuoinneista on löytänyt tiensä tunnetun CS-pelaajan käsivarteen.

Kevin Tarn on ottanut suuria tatuointeja raajoihinsa.­

6.1. 12:00

Kevin ”HS” Tarn, virolainen Counter-Strike-ammattilaispelaaja esittelee somessaan sleeviään, hihaa – eli koko käden peittävää tatuointia. Monivärisessä teoksessa on kuvailtu susia, metsää ja vaaleatukkainen nainen.

– Kaunis, yksi seuraajista ihastelee Tarnin Instagramissa.

– Ei löydy sanoja, toinen pohtii.

– Tähänkö tuhlaat CS-rahasi, joku vitsailee.

Tatuointi on vuodelta 2018. Sittemmin Tarnin toinenkin käsivarsi, ja molemmat jalat, ovat saaneet mustekäsittelyn. Sensuelleja kuvia naisista, myyttisiä olentoja ja inspiraatiota luonnosta.

Tarnin tatuointeihin löytyy yllättävä linkki suomalaiseen Big Brother -historiaan. Kilpapelaajan tatuoinnit juontavat juurensa virolaiseen tatuointistudioon, Studio Malmiin. Vuoden 2009 Big Brother -kilpailusta suomalaisille tutuksi tullut Kätlin Malm, entinen Laas, on yksi Studio Malmin omistajista.

CS-ammattilaisen ensimmäinen käsivarsitatuointi poiki Kätlin Malmille ykkössijan Venetsian tatuointimessujen ”realistinen kuva” -kategoriassa vuonna 2018.

– Olen niin onnellinen, Malm juhli somessaan vuonna 2018.

Someaktiivisuuden perusteella tatutointistudiolla pyyhkii hyvin. Studion somen mukaan joukkoon on liittynyt myös kolmas tatuointitaiteilija. Malm pyörittää studiota yhdessä miehensä Torstenin kanssa, Seiska kertoo. Pari avioitui vuonna 2015.

Tarn on paiskinut pitkään töitä kilpapelaamisen parissa.

Red Bullin marraskuussa julkaisemassa haastattelussa hän kertoi, että hakkasi jo peruskoulussa CS:n 1.6-versiota. Vuonna 2015 hän huomasi potentiaalin kilpapelaamisessa ja alkoi suhtautua Counter-Strikeen vakavammin. Vuotta myöhemmin hän pelasi jo ensimmäisessä kansainvälisessä ammattilaisjoukkueessa.

Uralla hän on edustanut muun PENTA Sportsia, jossa hän pelasi suomalaisten Miikka ”suNny” Kempin ja Jesse ”zehN” Linjalan kanssa vuonna 2017. PENTAn jälkeen hän edusti maineikasta OpTic Gamingiä, jossa joukkuetoverina oli muun muassa Aleksi ”allu” Jalli.

Tällä hetkellä Tarn on vapaata riistaa CS-markkinoilla. Hän on ollut syyskuun jälkeen ilman joukkuetta.

– Etsin joukkuetta ja odotan innolla uusia mahdollisuuksia. Työskentelen kovasti, jotta voin jälleen keskittyä voittamaan, Kevin totesi Red Bullin haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?