Maailman paras CS-pelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut teki pitkän jatkosopimuksen Team Vitalityn kanssa – diiliä pimitettiin lähes vuosi - Esports - Ilta-Sanomat

Maailman paras CS-pelaaja teki pitkän jatkosopimuksen – diiliä pimitettiin lähes vuosi

20-vuotias ranskalainen Mathieu ”ZywOo” Herbaut on sitoutunut jatkamaan uraansa Team Vitalityssä.

Mathieu Herbautin jatkosopimus Team Vitalityn kanssa päättyy 31.12.2024.­

22.12.2020 14:11

Team Vitality on ilmoittanut vuonna 2019 maailman parhaaksi Counter-Strike-pelaajaksi valitun Mathieu ”ZywOo” Herbautin tehneen pitkän jatkosopimuksen organisaation kanssa.

20-vuotiaan ranskalaispelaajan Herbautin jatkosopimus on voimassa vuoden 2024 loppuun. Sopimuksen yksityiskohtia ei kerrottu, mutta sen uskotaan olevan yksi CS:n kalleimmista.

Vitalityn tiedotteen mukaan Herbaut allekirjoitti pitkän sopimuksen jo alkuvuodesta, mutta siitä kerrottiin vasta nyt.

Vitality juhlisti tähtinimensä pitkää jatkosopimusta heijastamalla sunnuntai-iltana aiheeseen liittyviä mainoskuvia ympäri Pariisia. Kuvia voi katsoa alta olevasta twiitistä.

Herbautin liittyi Vitalityyn lokakuussa 2018 ollessaan vasta 17-vuotias. Hän on ollut viime vuodet yksi CS:n supertähdistä, jonka kanssa Vitality on vakiinnuttanut paikkansa maailman parhaimpien joukossa.

Vitality nousi elokuussa 2020 ensimmäisen kerran HLTV:n maailmanlistan ykköseksi. Joukkue on ollut maailman ykkösnimi pian kaksi kuukautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?