Pelijoukkue NRG esitteli hämmentävän ”pelaamisen unelmatehtaan” – Fortnite-tähtien kartanosta ei myöskään neliöitä puutu - Esports - Ilta-Sanomat

Pelijoukkue esitteli hämmentävän ”linnansa”: Raivohuone, energiajuomasuihku, karkkikäytävä...

NRG Esports ei ole säästellyt kuluissa uusien tilojensa kanssa.

NRG:n Fortnite-pelaajien uudessa kodissa on tilaa ja viihdykkeitä yllin kyllin.­

22.11. 12:00

Yhdysvaltalainen peliorganisaatio NRG Esports on esitellyt uuden pelitilansa, jota joukkue nimittää ”pelaamisen unelmatehtaaksi”. Virallisesti tila on saanut nimen NRG Castle.

Tyhjänä hankittu reilun 1800 neliön varastotila on muunnettu kokonaan NRG:n käyttöön. Led-valoilla valaistusta hämärästä hallista löytyy useita tiloja sisällöntuottajia ajatellen, runsaasti erilaista rekvisiittaa, oleskelutiloja, harjoitteluhuoneita sekä toimistotilaa.

Yksi erikoisimmista tiloista on ”ragehuone”, jossa voi purkaa aggressiota paiskomalla esimerkiksi näppäimistöä. Videolla yksi organisaation Fortnite-pelaajista näyttääkin, miten näppäimistö katkaistaan.

Muita erikoisuuksia ovat karkkikäytävä, sen yhteydessä oleva energiajuomasuihku sekä tv-tilaan koottu konsoliseinä, josta löytyy suurin osa olemassa olevista pelikonsoleista.

YouTubeen ladatun esittelyvideon mukaan tila maksoi kaikkinensa 10 miljoonaa dollaria. Harjoittelutiloista yksi on varattu Overwatch Leaguen kaksi kertaa voittaneelle San Francisco Shockille, jonka NRG omistaa.

10 miljoonan pelihalli, jota NRG kutsuu myös linnaksi:

Suuren hallin lisäksi NRG on esitellyt Fortnite-tähtiensä uuden asunnon, jossa asuvat Williams ”Zayt” Aubin, Shane ”EpikWhale” Cotton, Cody ”Clix” Conrod ja Ronald ”Ronaldo” Mach.

Fortnite-pelaajien kartano sijaitsee niin ikään Los Angelesissa. Näyttävästä talosta löytyy jokaiselle pelaajalle oma makuuhuone, useampi kylpyhuone, kaksi parveketta, biljardihuone ja yhteinen pelitila.

Suurta pihaa koristaa näyttävä uima-allas. Pihalta löytyy myös vierastalo, jonka yhteyteen on rakennettu pingispöydällä varustettu kesäterassi.

NRG:n Fortnite-tähtien kartano:

NRG:n ovat perustaneet NBA-joukkue Sacramento Kingsin omistajaryhmään kuuluvat Andy Miller ja Mark Mastrov. Sijoittajia ovat muun muassa Shaquille O'Neal, Jennifer Lopez, Alex Rodriguez ja dj-tähti Tiesto.

Organisaatio kilpailee Fortniten ja Overwatchin lisäksi Call of Dutyssä, Apex Legendsissä, Rocket Leaguessa ja Valorantissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?