Kuvat lähtivät nopeasti leviämään: CS-tähden Fernando ”fer” Alvarengan uusi Porsche päätyi pöpelikköön - Esports - Ilta-Sanomat

CS-tähden uusi Porsche päätyi pöpelikköön – kuvat levisivät saman tien

Fernando ”fer” Alvarenga oli kyydissä, mutta ei ratin takana, kun hänen uusi Porschensa päätyi pöpelikköön.

Fernando ”fer” Alvarenga on edustanut viimeksi MIBR-joukkuetta, joka penkitti pelaajan syyskuussa.­

10.11. 13:37

Luminosity-, SK Gaming- ja MIBR-joukkueista tuttu brasilialainen Counter-Strike-pelaaja Fernando ”fer” Alvarenga selvisi säikähdyksellä viime viikon lopulla tapahtuneesta ulosajosta.

29-vuotias Alvarenga ei ollut tapahtumahetkellä ostamansa uuden Porsche-merkkisen urheiluauton ratissa. Pelaaja ei ole kertonut, mikä on Brasiliassa sattuneen ulosajon taustatarina. Kuvat tilannepaikalta ovat kuitenkin levinneet nopeasti muun muassa Twitterissä.

Instagram-tarinassaan Alvarenga sanoi kaikissa autossa olleiden selvinneen tilanteesta naarmuitta. Auto, joka näyttäisi kuvien perusteella 718 Boxsterilta, joutuu sen sijaan korjaamolle. Vauriot ovat Alvarengan mukaan kuitenkin lähinnä kosmeettisia.

Draft5-sivuston mukaan brasilialaistähti oli hankkinut näyttävän Porschen hiljattain. Auto on kuitenkin vielä rekisteröity edellisen omistajan nimiin.

Sivuston mukaan autolla on myös saatu ylinopeussakot äskettäin. Alvarenga latasi muutama viikko sitten Instagram-tarinaansa kuvan, jossa hän ajaa moottoritiellä Porschellaan 195 kilometriä tunnissa. Draft5:n mukaan pelaaja on päivittänyt Instagram-tarinaansa myös kuvia ja videoita, joissa hän ajaa 270 kilometrin tuntivauhtia.

Alvarenga on kommentoinut sattunutta Twitterissä, jossa hän sanoi pääasian olleen, että kaikki selvisivät tilanteesta loukkaantumatta. Hän myös rauhoitteli huolestuneita viestejä lähettäneitä fanejaan.

Pelaaja otti myös kantaa ilkeämielisiin kommentteihin, joita hän oli saanut tilanteen takia. Hän kertoi yllättyneensä, miten moni toivoi hänelle sattuneen jotain. Kateellisuuden sijaan hän toivoisi ihmisten pystyvän iloitsemaan myös muiden menestystä.

Hieman yli miljoona dollaria urallaan palkintorahoja voittanut Alvarenga on ollut syyskuusta asti ilman joukkuetta. Hänet penkitettiin 13. syyskuuta yhdessä kahden muun pelaajan kanssa MIBRin pitkään jatkuneiden heikkojen tulosten seurauksena.

Alvarenga on yksi 18 pelaajasta, joka on voittanut vähintään kaksi major-turnausta. Brasilialaisen mestaruudet tulivat vuonna 2016 osana Luminosity- ja SK Gaming -joukkueita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?