Neymarin videosta tuli hitti – futistähden CS-ostokset hakevat vertaisiaan

Neymarin ei kannata ihan vielä haaveilla CS-ammattilaisen urasta, vaikka videoiden perusteella pelitunteja on kertynyt jo satoja.

Neymar on striimannut syys-lokakuun aikana muun muassa Counter-Strike-räiskintäpelin pelaamista.

28.10.2020 20:31

Jalkapallotähti Neymar on monien muiden julkkisten tavoin innostunut koronapandemian aikana striimaamaan pelaajien suosimassa Twitch-palvelussa.

Brasilian jalkapalloylpeys on striimissään pelannut esimerkiksi legendaarista räiskintäpelisarjaa Counter-Strikea. Muutamasta lähetyksessä nähdystä tilanteesta on tullut jopa pienimuotoisia somehittejä.

Viikonloppuna Neymar oli lähetyksessään eräässä CS-ottelussa yksin kolmea pelaajaa vastaan Train-kartassa. Terroristipuolella pelannut Neymar voitti vaikealta näyttäneen tilanteen erikoisen episodin päätteeksi.

Neymar eliminoi nopeasti kaksi pelaajaa, mutta otti takapakkia, ettei viimeinen jäljellä oleva vastustaja pääsisi yllättämään häntä. Neymar kuuli pelaajan tulevan perässä, joten brassitähti piiloutui pommipaikan vieressä olevien tikkaiden päälle.

Viimeinen vastustaja ei tätä tajunnut, vaan paahtoi ohi ja pudottautui pommipaikalle. Maahan osuessaan jäljellä ollut vastustaja kuoli Neymarin ja muiden yllätykseksi. Brassitähti räjähti pelikavereiden kanssa nauruun todistaessaan tapahtumaa yläilmoista. Neymarin joukkue voitti ottelun lopulta 16–12.

Videota, jonka myös Neymar on jakanut seuraajilleen, on katsottu jo 1,3 miljoonaa kertaa:

Erikoinen tilanne ei ole ainoa hetki, josta fanit ovat ottaneet talteen videoita. Syys–lokakuun vaihteessa muutamat Neymarin pelisuoritukset levisivät somessa tavoittaen useita CS-ammattilaisia.

– Avaan Neymarin striimin ja hän heti tekee näin. Opetit häntä hyvin, FalleN [brasilialainen CS-legenda Gabriel Toledo], OG-joukkueen Nathan ”NBK” Schmitt kommentoi lokakuun alussa Twitterissä alla olevaa Neymarin suoritusta.

Neymar eliminoi yksin koko vastustajajoukkueen pistoolikierroksella:

Neymar pudottaa neljä vastustajaa yhdellä ja samalla sarjalla:

Brasilialainen on pelannut CS:n uusinta osaa Global Offensivea ainakin vuodesta 2016. Hän on aiemmin pelannut yhdessä muun muassa brasilialaisten CS-supertähtien Marcelo ”coldzera” Davidin ja Toledon kanssa.

Neymarin käyttämän Steam-tunnuksen pelitunnit eivät ole julkisia, mutta videoiden perusteella hän on pelannut vähintään useita satoja tunteja. Samaa kielii hänen käyttäjätilinsä tavaraluettelo.

Pelatessaan 28-vuotias käyttää useita kalliita skinejä eli aseiden tai varusteiden ulkoasuja, joilla tosin ei saa minkäänlaista etua pelaamiseen.

Neymar käyttää esimerkiksi M4A4:n Howl-skinin arvokkainta versiota, jonka hintapyynnöt ovat useilla skinisivustoilla yli 9000 euroa. Jalkapallotähti omistaa myös yli 2000 euroa maksavat hanskat ja ainakin kolme puukkoa, joiden hinnat alkavat 5000 eurosta.

Summat eivät paljoa tunnu Neymarin lompakossa, sillä hän on yksi maailman parhaiten palkatuimmista urheilijoista. Ranskalainen PSG maksoi Neymarista vuonna 2017 peräti 222 miljoonaa euroa Barcelonalle. Se on yhä siirtosummien maailmanennätys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?