Suomalaispelaaja Roni ”LhCloudy” Tiihonen avautui suorassa lähetyksessä yllätyspotkuistaan – pyysi kommenttejaan anteeksi nopeasti - Esports - Ilta-Sanomat

Suomalaispelaaja antoi palaa potkuistaan suorassa lähetyksessä – jälkipyykkiä seurasi heti

Overwatch-pelaaja Roni ”LhCloudy” Tiihonen kritisoi tunnekuohussa vanhaa joukkuettaan suorasanaisesti.

Roni ”LhCloudy” Tiihonen on edustanut kahden Overwatch League -kauden aikana Los Angeles Gladiatorsin lisäksi Paris Eternalia.­

16.10. 10:04

Suomalainen Overwatch-pelaaja Roni ”LhCloudy” Tiihonen, 21, on kommentoinut striimissään suorasanaisesti vanhaa joukkuettaan Los Angeles Gladiatorsia, uutisoi Dexerto.

Tiihonen kuuli alkuviikosta saaneensa potkut joukkueesta, joka jäi juuri päättyneellä kaudella Amerikan-divisioonan pudotuspeleissä sijalle 7.–8.

– Pelaan 10 tuntia päivässä, en saa palkkaa paskaakaan ja sitten minut heitetään roskiin. Jatkan eteenpäin, koska sellaista elämä on, ja etsin uutta joukkuetta, Tiihonen sanoi striimissään maanantaina.

Tiihosen kommentteja striimistä:

Tiihoselta kysyttiin samassa striimissä myös vuoden suurinta pettymystä, johon vastaus oli ”pudotuspelit”. LA Gladiators voitti pudotuspeleissä Toronto Defiantin 3–2, mutta hävisi seuraavat kaksi ottelua 0–3-tuloksella Philadelphia Fusionille ja Florida Mayhemille.

– Mielestäni valmentajamme tekivät paljon vitunn tyhmiä päätöksiä pudotuspeleissä. [...] Ei se ollut vain valmentajiemme vika. He ja me kaikki, teimme kovasti töitä, mutta teimme vain vääriä päätöksiä, Tiihonen purki pettymystä.

Vain tunteja myöhemmin Tiihonen pyysi julkisesti anteeksi kommenttejaan. Twitterissä jaetussa viestissä pelaaja kertoi puhuneensa ohi suunsa, koska luuli olevansa henkisesti valmis striimaamaan, mutta tunnekuohun sai kuitenkin yliotteen.

– Elän Overwatchin takia ja omistan kaikki tuntini sille, joten potkuista kuuleminen murskasi sieluni, koska olin toiveikas jatkon suhteen, Tiihonen kommentoi kohua ja tilannettaan Twitterissä.

Gladiators-fanit ovat ihmetelleet joukkueen päätöstä luopua Tiihosesta, jota pidettiin yhtenä sarjan lupaavimmista tankkipelaajista. Hän oli jo kolmas joukkueesta aivan viime päivien aikana irtisanottu suomalainen. Päätöksen taustalla on joukkueen uudelleenrakennus, minkä vuoksi viime viikolla potkut annettiin myös suomalaisille Benjamin ”BigGoose” Isohannille ja Jonas ”Shaz” Suovaaralle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?